Underspelat Midtjylland kan skrälla – streckas

Foto: RITZAU SCANPIX / RITZAU SCANPIX VIA REUTERS X02352

Det finns några tunga favoriter som blir svåra att fälla. Det kan vara läge att gå ner i radantal och för att öka radinsatsen på dagens kupong.

• • •

ANNONS: Lämna in expertens 64-raderssystem 

SPIKEN

Olympiakos

Olympiakos har en trupp som är anpassad för att spela i Champions League. Ludogorets har inte samma typ av spetsspelare.


SKRÄLLEN

Midtjylland

Det har varit stor spelaromsättning i PSV under sommaren. Det finns en risk att spelet låser sig när man stöter på nya problem som lag. Jag vill åtminstone ha med krysset här då PSV är kraftigt överstreckade.

■■■

ANNONS: Lämna in expertens 288-raderssystem 

■■■

1. Malmö – Rangers 2

Malmö har visat i tidigare kvalsammanhang att man är starka på hemmaplan. Nu ställs man dock mot ett Rangers med Gerrard vi rodret som överträffat förväntningarna gång på gång.


2. PSV – Midtjylland 1

PSV såg riktigt bra ut mot Galatasaray förra omgången. Klubben har förstärkt med både Pröpper och Van Ginkel på mittfältet inför säsongen. Malen har dock lämnat.


3. Sparta Prag – Monaco 2

Monaco har fått behålla kärnan av spelare som avslutade fjolåret så pass starkt. Kan man nå upp i samma nivå som man hade då ska inte Sparta Prag räcka till.


4. Genk – Shakhtar Donetsk 2

Genk har inte sett ut som ett lag under inledningen av säsongen utan mer ett som ett gäng talangfulla individer. Om inte lagspelet blir bättre kommer man att bli straffade mot ett starkt Shakhtar.


5. Cluj – Young Boys 2

Cluj har med enkelhet tagit sig vidare från tidigare omgångar men nu möter man ett Young Boys som valde att vila spelare i helgens ligamatch. Gästerna har en riktigt vass offensiv.


6. Olympiakos – Ludogorets 1

Camara är avstängd den här matchen också efter att han fick ett direkt rött kort. Olympiakos är dock väldigt svårslagna på hemmaplan och har en bred trupp.


7. Örgryte – Gais 1

Derby där poängen är viktiga framförallt för att undvika att bli indragen i någon bottenstrid. Båda lagen har varit väldigt ojämna men Örgryte har lite mer spets framåt med Zeljkovic.


8. Akropolis – Öster 2

Öster vann derbyt mot Jönköping förra omgången och har generellt sett bra ut under säsongen. Akropolis fortsätter att vara en besvikelse – utgångstvåa!


ANNONS:
Expertens systemförslag: