Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Trubbigt Inter kan tappa poäng igen

Foto: ALESSANDRO GAROFALO / BILDBYRÅN

Den franska jätten vaknar till liv igen. Mållöst i fyra raka matcher skapar frågetecken för storfavoriten.

• • •

ANNONS: Lämna in expertens 64-raderssystem 

SPIKEN

Lyon

Lyon har kämpat med formen på slutet men har till stor del berott på skadeläget. Det ser betydligt bättre ut nu. Laget måste börja vinna om man ska nå spel i Europa nästa säsong. Överkomlig uppgift till spelvärd streckning.

SKRÄLLEN

Salernitana

Inter må vara superfavorit men ska det bli hög utdelning på kupongen behöver Inter tappa poäng. Inter har gått mållöst från sina fyra senaste matcher så om man inte får utdelning snabbt kan det byggas upp en frustration hos storklubben.

• • •

ANNONS: Lämna in expertens 288-raderssystem 

• • •

MATCH FÖR MATCH

1. Alavés – Sevilla 2

Sevilla vann det prestigefyllda derbyt mot Betis förra helgen och befäste sin position i toppen. Ska man anmärka på något hos Sevilla så är det att man inte gör speciellt mycket mål. Lutar åt tvåan.


2. Inter – Salernitana 1

Inter har gått mållösa från fyra raka matcher. Det är anmärkningsvärt med tanke på den talangen som finns offensivt. Nu ligger det stor press på Inter att vinna. Dags för islossning?


3. Lorient – Lyon 2

Lorient har Diarra och Lemoine på skadelistan. För Lyon saknas Denayer, Cherki, Diomande och Pollersbeck. Det är ändå en klart förbättrad skadesituation för gästerna.


4. Bielefeld – Augsburg X

Augsburg går in till mötet med en svag formrad men det beror till stor del på skadeläget i truppen. Gästerna har Finnbogason, Gumny, Strobl och Zeqiri borta från spel. Krysset ligger nära till hands.


5. St. Truiden – Mechelen 2

Det är två formstarka lag som ställs mot varandra. Hemmalaget saknar De Ridder, Steppe och van Dessel. Gästerna har Costa avstängd samt Wouters på skadelistan. Det finns värde att hämta i Mechelen.


6. Sheffield United – Nottingham 1

Det är två lag med aspirationer om att nå playoff men ligger precis utanför just nu. Sheffield kommer från en svag insats borta mot Millwall men har överlag sett bra ut på slutet, vidöppet!


7. Huddersfield – Peterborough 1

Huddersfield ser ostoppbart ut just nu. Laget har 17 raka matcher utan förlust. Det var det ingen som trodde inför säsongen. Man kommer allt närmare toppen av tabellen. Given hemmafavorit.


8. Zaragoza – Almeria X

Efter en snabb titt på tabellen är det lätt att tro att serietvåan Almeria ska vinna det här relativt enkelt. Speciellt efter att laget vunnit fyra raka matcher, men Zaragoza har fina underliggande siffror och har kryssat 15 av deras 29 matcher i ligan, flest i serien.

ANNONS:
Expertens systemförslag: