Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Tottenham har mängder med avbräck – gardera

Foto: DAVE SHOPLAND/BPI/SHUTTERSTOCK / DAVE SHOPLAND/BPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Topptipset 10 augusti

Spelstopp: 15.59

1. Tottenham-Aston Villa 1

 Tottenham har mängder med avbräck på grund av skador och avstängningar. Christian Eriksen valde att stanna i klubben trots anbud från många klubbar. Ta med krysset.

 

2. Bournemouth-Sheffield U.

 Bournemouth är hårt skadedrabbat (Simon Francis, Lewis Cook, Junior Stanislas, Lloyd Kelly, David Brooks, Dan Gosling och Charlie Daniels) och kan få det jobbigt under säsongen. Sheffield United är taggat inför återkomsten i P.L. X2?

 

3. Burnley-Southampton 2

 Burnleys Steven Defour missar premiären. Han är på gång men inte redo för spel än. Ett par spelare testas sent. Southampton har få avbräck och tar minst en poäng?

 

4. Crystal P.-Everton 2

 Everton kan bli säsongens positiva överraskningar. Laget ser bättre ut än i fjol. Crystal Palace har en svag försäsong bakom sig. Crystal Palace var ett av Premier Leagues sämsta hemmalag i fjol. Spelet under försäsongen har varit svagt och Palace verkar ha långt till formen. Everton har ett intressant lag och siktet är inställt på att komma topp-sex. Tvåa. 

 

5. Watford-Brighton 1

 Watford gjorde en bra säsong i fjol med tanke på alla skador. Brighton klarade sig kvar precis. Watford lämnas allena. Watford hoppas att nyckelspelarna Gerard Deulofeu och Roberto Pereyra kan deltaga. Graham Potter är ny boss i Brighton. Det har sett bra ut i träningsmatcherna och målet är att rädda kontraktet.

 

6.  Middlesbrough-Brentford X

Middlesbroughs  Darren Randolph och George Friend har dragits med skavanker under försäsongen. Målvakten Randolph kunde medverka i premiären och till helgen är nog Friend redo för spel. Normalt säkre anfallaren Britt Assombalonga missade straff mot Luton. Pontus Jansson och Mathias Jensen är bra förstärkningar i Brentford. Helgardera.

 

7. GIF Sundsvall-Östersund 2

Sundsvall har gått kräftgång i allsvenskan efter att nyckelspelare lämnat klubben. Östersund är klart sämre än i fjol. Knapp tvåa. 1x2.

 

8. Djurgården-IK Sirius 1

Djurgården toppar serien och övertygade stort Elfsborg. Ett par spelare utgick skadade och Astrit Ajdarevic och Edward Chilufya spelar knappast. Jesper Karlström är dessutom avstängd. Sirius var chanslöst mot Häcken och en handfull spelare missar matchen i Stockholm.

 

Systemförslaget

1. Tottenham-Aston Villa  1x2

2. Bournemouth-Sheffield U. X2 

 3. Burnley-Southampton x2

4. Crystal P.-Everton 2 

 5. Watford-Brighton  1

 6.  Middlesbrough-Brentford 1x2 

 7. GIF Sundsvall-Östersund 1x2

 8. Djurgården-IK Sirius  1

108 rader