Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Topptipset: Amrounis guide till omgången 30 mars

Foto: LENNARTPREISS / BILDBYRÅN

Damernas Champions League ger oss en av kupongens mest spelvärda skrälldrag. Det är svårt att blunda för oddset 1,06 på dagens spik.

• • •

ANNONS: Lämna in expertens 64-raderssystem

SPIKEN

Barcelona

Det blev jämnare än förväntat i det första mötet men det råder ingen tvekan om vilket som är det bästa laget. Barcelona dominerade den tillställningen och förtjänade segern. Jag räknar med att vi får se ännu större dominans från deras sida i kväll.

SKRÄLLEN

Bayern München

PSG vann det första mötet men det var jämnt. Bayern måste vinna för att ha chans till avancemang. Med rätt matchbild och en aning tur har Bayern chansen att lösa avancemanget. Det är ett av kupongens mest spelvärda skrälldrag.

• • •

ANNONS: Lämna in expertens 288-raderssystem 

• • •

MATCH FÖR MATCH

1. Barcelona – Real Madrid 1

Barcelona är världens bästa lag just nu. Man har de bästa spelarna och spelar den bästa fotbollen. Real Madrid gjorde en bra insats i det första mötet men det räckte ändå inte till mer än en 1-3-förlust. Oddsen på ettan är talande för Barcelonas överlägsenhet.


2. Paris SG – Bayern München 2

Katoto blev matchvinnare för PSG i första mötet med sina två mål. Buhl gjorde ett viktigt mål i slutminuterna som håller dubbelmötet vid liv. Bayern har kapacitet nog för att kunna vända.


3. Costa Rica – USA 2

Costa Rica har liten chans att ta direktplatsen till VM vid en seger medan USA inte har någonting mer att spela för än äran. USA har ett bättre lag och ska inte räknas bort ändå. Avslag på tvåan.


4. Panama – Kanada 2

En avslagen tillställning på förhand då Panama missat tåget till VM och Kanada redan säkrat avancemanget. Vi kan räkna med att få se flera nya namn i startelvorna hos bägge nationerna.


5. Mexiko – El Salvador 1

Mexiko behöver minst en poäng för att säkra en direktplats i VM. El Salvador snittar under ett mål per match och visat sig vara chanslöst mot toppnationerna i gruppen. Allting talar för ettan.


6. Jamaica – Honduras X

Efter en horribel start på kvalet för Honduras så har man tajtat till försvarsspelet senaste matcherna. Båda nationerna har varit en besvikelse under kvalet. Oddset 3,36 på krysset rekas.


7. Millonarios – Deportivo Junior 1

Det har gått tolv omgångar av den colombianska ligan och Millonarios har inlett säsongen starkt. Man ligger tvåa i serien med endast fyra insläppta mål. Junior är ett lag som ska ligga högre upp i tabellen. Landslagsstjärnan Borja har börjat få igång målskyttet igen för gästerna.


8. Wolfsburg – Arsenal 2

Arsenal var det bättre laget i det första mötet även om det slutade 1-1. Arsenal har ett väldigt kontringsstarkt lag och kommer att få sina möjligheter i den här matchen. Wolfsburg genomgår en generationsväxling den här säsongen.

ANNONS:
Expertens systemförslag: