Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Toppmöte i Premier League – Everton ett bra skrälldrag

Foto: CLIVE BRUNSKILL / BILDBYRÅN

Vi går emot några av de största favoriterna på kupongen i hopp om högre utdelning. I det engelska toppmötet ligger värdet i Everton!

• • •

ANNONS: Lämna in expertens 64-raderssystem

SPIKEN

Reading

Reading imponerar i spelet och spelar med ett stort självförtroende. Det är något vi inte kan säga om Cardiff för stunden som kommer allt längre från en play off-plats.

SKRÄLLEN

Montpellier

Lille ska vara favorit men ettan kommer bli kraftigt överstreckad på kupongen. Vi kommer med all säkerhet få se en jämn match där första målet blir avgörande.

• • •

ANNONS: Lämna in expertens 288-raderssystem 

• • •

MATCH FÖR MATCH

1. Everton – Tottenham 1

Everton slog ut Tottenham ur cupen på hemmaplan efter ett riktigt målfyrverkeri, man vann också premiären av ligan på bortaplan mot just Spurs. Ny seger i kväll?


2. Leipzig – Hoffenheim 1

Hoffenheim sliter med formen och vill nog bara att säsongen ska vara över. Gästerna har hela nio spelare borta inför mötet.


3. Lille – Montpellier 1

Lille vann utan att imponera mot Metz förra matchen. Spelmässigt har formkurvan börjat dala och mot ett lag som Montpellier kan det bli kostsamt.


4. Reading – Cardiff 1

Man måste ifrågasätta motivationen hos gästerna efter poängtappet senast Blackburn i slutminuterna. Reading behöver gå för segern!


5. Blackburn – Derby 2

Derby har allt att spela för då laget riskerar nedflyttning. Skadeläget har blivit något värre men man har tillräckligt med kvalité för att kunna störa Blackburn.


6. Peterborough – Northampton 1

Det är inte mycket som talar för gästerna här. Peterborough ligger tvåa i tabellen och har gjort mer än dubbelt så många mål som gästerna.


7. Crawley – Cheltenham 2

Serieledarna har droppat lite formmässigt. Man kan räkna med att anfalla mot en mur av Crawley-spelare. Tvåan är korrekt favorit.


8. FC Trollhättan – Ljungskile 1

Båda lagen har inlett med en seger och en förlust under de två inledande omgångarna. Ljungskile tenderar att vara bättre i hemmaspelet…

ANNONS:
Expertens systemförslag: