Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Toppmöte i England – ettan en värdespik

Foto: ANDREW BOYERS / BILDBYRÅN

Lurig kupong med flera jämna matcher utan några klara favoriter. 

Inter kommer dra mycket spel i sin svåra bortamatch mot Fiorentina. 

Swansea har jag stark känsla för efter vad laget visat upp på sistone. 

Den undre halvan av kupongen förväntas bli hemmabetonad i resultaten.

• • •

ANNONS: Lämna in expertens 32-raderssystem 

SPIKEN

Swansea

Swansea har sett sensationellt bra ut senaste veckorna. Det är lite av en chansspik mot tufft motstånd men procenten på ettan lockar till spel!

SKRÄLLEN

Fiorentina

Fiorentina har tillräckligt med spetsspelare för att kunna störa Inter om spelet klickar. Hemmalaget är väldigt ojämna, men man ska inte ses som chanslösa!

• • •

ANNONS: Lämna in expertens 288-raderssystem 

• • •

MATCH FÖR MATCH

1. Fiorentina – Inter 2

Det blev förlängning när lagen möttes i cupen. Nu har Inter fått kortare vila efter den hårda drabbningen med Juventus tidigare i veckan.


2. Swansea – Norwich 1

Formkurvorna pekar i motsatt riktning för lagen. Swansea har förstärkt bra under vintern och kan mycket väl springa hem serien.


3. Alavés – Valladolid 1

Valladolid har ett horribelt defensivt facit från sina senaste matcher. Alavés har inte visat någon vidare form på slutet men står inför en passande uppgift här.


4. Mouscron – Kortrijk

Öppet möte mellan två målglada lag. Krysset skippas helt för en ”gubbe”. Kortrijk är det bättre laget på papperet.


5. Boavista – Gil Vicente X

Svårtippat möte där båda lagen haft problem med målskyttet. Hemmalaget saknar dessutom några spelare ur den ordinarie startelvan till det här mötet – gardera!


6. Pacos Ferreira – Tondela 1

Rätt favorit på raden men till 72% måste ettan garderas. Det är betydligt jämnare än så, krysset till 19% är en potentiell kupongrensare!


7. Lecce – Ascoli 1

Lecce är kanske det bästa spikförslaget på kupongen sett till säkerhet. Gästerna har dock en hög högsta nivå när spelet stämmer och till 20% vill jag ändå ha med krysset.


8. Albacete – Mallorca 2

Mallorca är ett i grunden bättre laget men det är ingen hemlighet att man plockar majoriteten av sina poäng hemma på ön. Tidig gardering för mig!

ANNONS:
Expertens systemförslag: