Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Ettan är en klart spelvärd spik här

Foto: JASON CAIRNDUFF / BILDBYRÅN

Bayern har lämnats utanför fredagens kupong vilket gör den lite mer öppen.

Jag spikar i The Championship och utlyser skrällvarning i både Porto och Besiktas matcher.

• • •

ANNONS: Lämna in expertens 64-raderssystem

SPIKEN

West Bromwich

WBA kommer från tre raka kryssmatcher men spelet har sett riktigt bra ut. Det är en tidsfråga innan det lossnar offensivt. QPR har överpresterat hittills under säsongen.

SKRÄLLEN

Altay

Besiktas har en viktig match i Champions League kommande vecka där allt fokus ligger. Formen är tveksam och skadelistan är långt. Perfekt skrälläge för Altay på hemmaplan.

• • •

ANNONS: Lämna in expertens 288-raderssystem 

• • •

MATCH FÖR MATCH

1. Örgryte – AFC Eskilstuna 1

Örgryte har plockat poäng mot topplagen Sundsvall och Värnamo på bortaplan senaste tre matcherna. AFC saknar både Manns och Lushaku. Den förstnämnde blir ett tungt avbräck i backlinjen.


2. West Bromwich – Queens PR 1

WBA saknar Clarke och O’Shea medan QPR har Field och Wallace borta. QPR var inblandade i en tuff cupmatch mot Everton i veckan. Den kan sitta i benen hos några av spelarna.


3. Coventry – Peterborough 1

Coventry har överraskat positivt första matcherna. Laget har bara släppt in sex mål efter omgångar vilket är bäst i serien. Svenske Gyökeres har producerat framåt och är en av ligans hetaste anfallare.


4. Barrow – Newport 1

Ett på förhand jämnt mittenmöte i League Two. Newport har visat bäst form på slutet men man har också haft ett tacksamt schema på slutet med många hemmamatcher.


5. Gil Vicente – Porto 2

Jämför man trupperna är det här en match som Porto ska vinna relativt enkelt men det brukar bli jämnt när dessa klubbar möts. Det kan vara värt att plocka med krysset som en potentiell kupongrensare.


6. Altay – Besiktas 2

Det är ingen tvekan om att Besiktas har ett bättre lag trots att det saknas spelare hos gästerna, men formen är tveksam. Framförallt deras defensiv har varit tveksam senaste matcherna med fem insläppta på två senaste.


7. St.Patrick’s – Shamrock 2

Det är ettan mot tvåan i den irländska ligan som ställs mot varandra. Shamrock toppar serien och får också tipset här. Rovers har dominerat det här mötet senaste åren. Gästerna har elva raka matcher mot St.Patrick’s utan förlust.


8. Almeria – Tenerife 1

Sadiq hann med att göra två mål och missa en straff när Almeria vann mot Alcorcon förra omgången. Tenerife är väldigt svåra att bryta ner men 1X bör räcka långt.

ANNONS:
Expertens systemförslag: