Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Till 30% är det bra värde i bortalaget

Foto: JOHN CLIFTON / BILDBYRÅN

Hemmaplan väger tungt för dagens spik. 

Underskattat bortalag målas upp som dagens skräll.

• • •

ANNONS: Lämna in expertens 64-raderssystem

SPIKEN

Venezuela

Venezuela ligger sist i kvalgruppen men Bolivia är den enda nationen som släppt in fler mål. Bolivia har plockat totalt två poäng på sina sju bortamatcher i kvalspelet.

SKRÄLLEN

Stoke

Huddersfield spelar en bättre fotboll för stunden men jämför man trupperna är det väldigt jämnt. Tvåan är just nu streckad i 30% och då går det att hämta värde i bortasidan.

• • •

ANNONS: Lämna in expertens 288-raderssystem 

• • •

MATCH FÖR MATCH

1. Huddersfield – Stoke 1

Aarons och Vallejo är borta för hemmalaget. Stoke får klara sig utan Souttar, Thompson, Bursik och Sawyers. Huddersfield är obesegrat i sina nio senaste matcher inför kvällens möte.


2. Nantes – Brest 1

Nantes har gått riktigt starkt senaste veckorna. Skadeläget ser allt bättre ut och efter en svag höst har man börjat klättra i ligatabellen. Det här är en cupmatch med mycket spel men Nantes får gälla som favorit.


3. Saint-Truiden – Charleroi 1

Saint-Truiden går in till mötet som knappt favorit men man saknar Konate, Schmidt, Steppe, van Dessel och Steuckers. Gästerna har Willems långtidsskadad. Tidig garderingsmatch på kupongen.


4. Valladolid – Sporting Gijon 1

Valladolid stormar fram i Segundan. Laget har radat upp segrar och kommer allt närmare förstaplatsen i serien. Man har också den kanske bästa truppen i hela ligan. Gijon har en förlustfri svit på åtta raka matcher.


5. TOP Oss – Den Bosch 1

Den Bosch ligger före i tabellen men formkurvan pekar spikrakt neråt för gästerna. Den Bosch har plockat en poäng på sina sju senaste matcher. Man saknar dessutom Ryan, van Hedel och Burnet.


6. Greenock Morton – Raith Rovers 2

Morton har vunnit två raka matcher och klättrat upp över strecket men som lag är Raith snäppet vassare. Gästerna har siktet inställt på uppflyttning. Vi sätter dock frågetecken kring gästernas form, gardera!


7. Colombia – Peru 1

Colombia har saknat stora delar av sin trupp under kvalet och har kryssat alldeles för mycket i matcher som man dominerat. Nu är stjärnor som Cuadrado, James och Falcao med. Muriel saknas dock fortfarande.


8. Venezuela – Bolivia 1

Nyckeln i den här matchen stavas hemmaplan. Bolivia är ett helt annat lag att möta uppe på platån. Rent tekniskt är Venezuela överlägset och när Bolivia inte har fördelen av att spela på hemmaplan har jag svårt att se laget plocka poäng här.

ANNONS:
Expertens systemförslag: