Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Tidiga strecken bjuder in till en spik på City

Foto: CLIVE BRUNSKILL / POOL / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Jag tar ställning redan i match ett där jag väljer att spika City baserat på hur den tidiga streckningen ser ut.

• • •

ANNONS: Spela expertens 324-raderssystem 

SPIKEN

Manchester City

City kom in till den här säsongen med låg moral och spelet såg stundtals riktigt risigt. På slutet har vi börjat känna igen Guardiolas gäng med ett stabilare försvarsspel och ett passningsspel som åtminstone påminner om fjolårets City.

SKRÄLLEN

Aston Villa

Aston Villa fullkomligt krossade Arsenal på bortaplan i sin senaste ligamatch. Här möter man ett Brighton som spelar med ett helt annat självförtroende. Ettan förväntas bli tungt spelad men oddsmässigt måste man gardera.

• • •

MATCH FÖR MATCH

1. Tottenham – Manchester City 2

City saknar bland annat Aguero och Fernandinho. Sterling är osäker till spel. Efter premiärförlusten mot Everton har Spurs radat upp starka resultat.

2. Manchester United – West Bromwich 1

United har några namn i backlinjen som är tveksamma till spel. Bland annat Nilsson Lindelöf är osäker till spel.

3. Aston Villa – Brighton 2

Aston Villa krossade Arsenal inför uppehållet. Grealish visar storform för Birmingham-klubben. Når man upp i samma nivå som sist ska det räcka till seger.

4. Middlesbrough – Norwich 2

Två av seriens formstarkaste lag möts. Middlesbrough saknar fortsatt Fletcher offensivt vilket syns. Det behövs mer spets framåt. Norwich är det bättre laget  i grunden.

5. Luton – Blackburn 2

Armstrong var tillbaka efter vila för Blackburn mot QPR och direkt fick man utdelning genom en klar 3-1-seger. Det är två offensivt orienterade lag.

6. Barnsley – Nottingham 2

Unga Barnsley har gått framåt ytterligare den här säsongen. Stommen av spelare har blivit ett år äldre och utvecklingen går åt rätt håll. Nottinghams trupp är mer rutinerad.

7. Millwall – Cardiff 2

Det är noterbart att Millwall kliver ut som en förhållandevis klar favorit här. Cardiff har fått ganska dålig utdelning på sina chanser. Spelare för spelare är gästerna det klart bättre laget. Värde!

8. Queens PR – Watford 2

Watford har en löjligt bra bredd med högkvalitativa spelare på nästan varje position. Det har inte riktigt utmärkt sig på planen ännu. QPR:s solida försvar kan visa sig bli en utmaning för Watford.

ANNONS:
Expertens systemförslag: