Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Taktiskt bra Atlético ska vara knapp favorit

Foto: LEONHARD FOEGER / BILDBYRÅN

Atlético får utgångstipset i toppmötet medan Bayern är en bra spikidé i den andra Champions League-matchen. 

Norwich och Boro är klara favoriter men behöver jobbas bort om vi ska få upp utdelningen.

• • •

ANNONS: Lämna in expertens 64-raderssystem 

SPIKEN

Derby

Derby förlorade mot Watford förra omgången men stod återigen för en bra insats spelmässigt. Derby kommer fortsätta avancera i tabellen under våren, sund etta.

SKRÄLLEN

Bristol City

Bristol har börjat få tillbaka spelare och den negativa trenden kommer vända. Boro har inte övertygat på slutet och är alldeles för stor favorit här.

• • •

ANNONS: Lämna in expertens 216-raderssystem 

• • •

MATCH FÖR MATCH

1. Atletico Madrid – Chelsea X

Det viktiga för Atletico blir att komma ifrån det här mötet utan att släppa till några bortamål. Det finns rutin av att avgöra på bortamål för Simeones mannar.


2. Lazio – Bayern München 2

Bayern har haft problem att hålla nollan men med spelare som Lewandowski, Coman och Sané offensivt ska man ha bra chans mot ett svajigt Lazio-försvar.


3. Middlesbrough – Bristol City 2

Det skiljer inte så mycket mellan lagen om man ser till startelvorna. Boro spelar en ganska cynisk fotboll så Bristol kommer få äga mycket boll.


4. Derby – Huddersfield 1

Huddersfield sprattlade till förra omgången efter en tid av sämre resultat. Derby imponerar och har mer individuell kvalité i truppen än Huddersfield – klar etta!


5. Birmingham – Norwich 2

I Birmingham saknas Boyd-Munce och Jeacock. Gästerna har Byram och McGovern borta från spel. Rätt favorit men väldigt överstreckad.


6. Rotherham – Nottingham 2

Nottingham har sett bättre ut senaste tiden efter en horribel säsongsinledning. Gästerna har en trupp som hör hemma på den övre halvan av tabellen.


7. Wycombe – Reading 2

Wycombe fick med sig ett kryss borta mot Millwall förra omgången. Reading är det bättre laget men saknar fortsatt anfallaren Meite.


8. Luton – Millwall X

Millwall kommer i vanlig ordning inrikta sig på försvarsspelet. Det lär bli en fysisk batalj med många dueller. Börja med krysset på raden.

ANNONS:
Expertens systemförslag: