Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Tacksam procent på tvåan – Öster den spelvärda spiken

Foto: JONAS LJUNGDAHL / BILDBYRÅN

Vi hoppas det skräller till i stormötet och plockar fram en riktigt trevlig chansspik på dagens kupong!

• • •

ANNONS: Lämna in expertens 64-raderssystem 

SPIKEN

Öster

Tvåan är lite av en chansspik men till tacksam procent öppnar det upp kupongen för att gardera några av de större favoriterna.

SKRÄLLEN

Paris SG

PSG körde över City totalt under 45 minuter i första halvlek när lagen möttes i Paris. City har haft en historia att falla ihop i Champions League sedan Guardiola tog över som tränare.

• • •

ANNONS: Lämna in expertens 288-raderssystem 

• • •

MATCH FÖR MATCH

1. Manchester City – Paris SG 2

PSG ska försöka vända ett 1–2-underläge från första mötet. Vi såg under första halvlek av första mötet att det finns kapacitet för att utmana City.


2. Gais – Öster 2

Öster ser väldigt stabila ut och har imponerat i sina matcher mot framför allt Falkenberg och Örgryte. Gais har också sett bra ut men jämför man startelvorna håller jag Öster högre.


3. Luton – Rotherham 2

Rotherham behöver gå för segern om man vill ta sig upp på säker mark men så har scenariot varit i flera omgångar nu och laget klarar helt enkelt inte att vinna. Tidig gardering.


4. Charlton – Lincoln 1

Lincoln har presterat bättre än Charlton den här säsongen och har ett playoff att se fram emot. Jag tror inte det blir en så lätt uppgift för ett motiverat hemmalag som streckningen säger.


5. Shrewsbury – Ipswich 2

Det är två jämna lag där procenten blir avgörande för hur man ska strecka, leta efter värdet för det känns helt öppet på förhand!


6. Blackpool – Doncaster 1

Blackpool har allt i sina egna händer då det räcker med en poäng för att nå playoff. Formen talar för Blackpool som kommer från två raka segrar.


7. Holstein Kiel – Sandhausen 1

Holsteins Kiel är det bättre laget men Corona i truppen under säsongen gör att laget har väldigt många matcher på kort tid nu, gardera!


8. Le Havre – Toulouse 2

Efter att ha öst in mål under inledningen av ligasäsongen har formen droppat senaste veckorna. Det krävs segrar för att nå direktplatserna.

ANNONS:
Expertens systemförslag: