Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Svårtippat på försäsong för de stora – gardera

Foto: JACK DEMPSEY / AP TT NYHETSBYRÅN

Topptipset 17 juli

Spelstopp: 18.59

1. Arsenal - Bayern München 1

Protester pågår kring Arsenals ägare när turnén går vidare i USA. I det här skedet av säsongen har matchen större betydelse för Arsenal.

 

2. AIK - FC Ararat 1

AIK stod för en rent utsagt dålig insats i bortamötet. Det räckte till ett bortamål åtminstone. På hemmaplan är man stora favoriter att lyckas vända. Lundström är avstängd efter sitt röda kort senast.

 

3. Celtic - Sarajevo 1

Celtic har i stort sett avgjort dubbelmötet då man vann med 1–3 på bortaplan. Det ska dock inte underskattas att det är hemmapremiär för fansen att se Celtic den här säsongen, banketta.

 

4. Ludogorets - Ferencvaros 1

Vi gillar oddset på bulgariska Ludogorets. Seriespelet är igång där medan Ferencvaros har ytterligare några veckor kvar. Ludogorets känns dessutom som det bättre laget.

 

5. Cluj - FC Astana 1

Astana vann en jämn tillställning på hemmaplan i första mötet. Det är dock en enorm skillnad på att möta Astana i Kazasktan eller på sin egen hemmaplan. Oddsen på Cluj-segern lockar! 

 

6. Maribor - Valur 1

Valur sliter för att få en topplacering i isländska ligan för stunden. Maribor förlorade premiären men la istället allt fokus på på första mötet. Slovenerna har 3–0 att gå på inför hemmamatchen.

 

7. Piast.Gl. - Bate Borisov 2

Bate har mängder av rutin från spel i Europa senaste säsongerna. Gästerna får klara sig utan Dragun på mittfältet efter sitt röda kort i Borisov. Polackerna är alldeles för stora favoriter i våra ögon.

 

8. Sutjeska - Slovan Bratislava 2

Slovan dominerade mötet från avspark och borde vunnit med tre eller fyra mål. Istället missade laget chans på chans och fick en sen kvittering emot sig med matchens sista spark – värdetvåa!

 

Systemförslaget

1. Arsenal–Bayern München 1 X 2

2. AIK–FC Ararat 1

3. Celtic–Sarajevo 1 X 2

4. Ludogoret–Ferencvar 1

5. Cluj–FC Astana 1 X

6. Maribor–Valur 1 X

7. Piast GL–FC bate X 2

8. Sutjeska–Sl Bratis 2

72 rader