Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Svårslaget och ett bra skrälldrag

Foto: ED SYKES / BILDBYRÅN

Den belgiska sensationen är kupongens mest spelvärda spik. Det går inte att underskatta 18 raka matcher utan förlust.

• • •

ANNONS: Lämna in expertens 64-raderssystem

SPIKEN

Royal Union

Sensationen Royal Union stormar vidare mot ligatiteln i Belgien. Även när spelet inte stämmer hittar man sätt att vinna matcher. Senast mot Kortrijk avgjorde Undav med ett långskott i krysset i den 87:e minuten. Håller sig tvåan under 65% är det en superspik!

SKRÄLLEN

Huddersfield

West Bromwich ineffektiviteten framför mål den här säsongen har varit anmärkningsvärt dålig. Det är laget som skapat näst flest målchanser bakom Fulham men bollen vill inte in. Nu möter man ett Huddersfield som hade 18 raka matcher utan förlust innan förlusten i fredags mot Nottingham.

• • •

ANNONS: Lämna in expertens 288-raderssystem 

• • •

MATCH FÖR MATCH

1. Atletico Madrid – Cadiz 1

Det var en patenterad Simeone-seger som Atletico tog när man kontrade sönder Betis på bortaplan förra omgången. Atletico har dock en del tunga avbräck inför kvällens match.


2. Lille – St. Etienne 1

Lille kommer från två fina insatser mot Lyon och Clermont. Laget har dock underpresterat i år sett till truppen. Gästande St.Etienne saknar Crivelli, Sow, Macon och Hamouma inför mötet.


3. West Bromwich – Huddersfield 1

Huddersfields 18 matcher långa förlustfria svit bröts förra matchen när man åkte ur cupen mot Nottingham. WBA har ligans näst bästa expected goals bakom Fulham. Ettan får utgångstipset.


4. Tranmere – Mansfield 1

Det är sexan mot sjuan i tabellen som möter varandra. Båda är med i kampen om uppflyttning men man har gjort flera svaga resultat på slutet. Tranmere har plockat en poäng på sina fem senaste matcher i ligan. Ta fram penseln!


5. OH Leuven – Royal Union 2

Rezaei saknas för hemmalaget medan Union har knäskadade Lynen borta från spel. När lagen möttes tidigare under säsongen vann Leuven med 3-1 men Royal har visat upp en betydligt bättre form sedan dess. Gästerna har en förlust på sina 14 senaste matcher.


6. Parma – Cittadella 1

Parma har varit en enorm besvikelse den här säsongen i Serie B. Klubben har högt ställda förväntningar på sig även om ekonomin inte är den bästa. Man har ett lag som ska vara med och slåss om uppflyttning men spelet har inte fungerat.


7. Real Zaragoza – Fuenlabrada 1

Zaragoza är ett lag som haft väldigt fina underliggande siffror genom säsongen men inte fått resultaten med sig. Nu har man tre raka segrar och börjar bygga upp ett självförtroende. Given favorit hemma mot bottenlaget Fuenlabrada.


8. Finn Harps – St. Patrick’s 2

Finn Harps har inte fått någon vidare start på ligasäsongen. Klubben jagar fortfarande sin första seger och bara mäktat med ett mål framåt efter tre omgångar. St. Patrick’s har inte heller rosat marknaden men man har en bättre trupp att tillgå.

ANNONS:
Expertens systemförslag: