Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Superstjärnan är skadad – Barcelona värt att gardera

Foto: BILDBYRÅN

Topptipset 2 oktober

Spelstopp: 20.44

1. Barcelona–Inter 1

Barcelona har problem med skador. Superstjärnan Messi blev skadad i comebacken och han blir borta ett tag. Det är tveksamt om Samuel Umtiti, Jordi Alba, Ousmane Dembele och Ansu Fati spelar. Ett formstark Inter får med sig poäng?

2. Liverpool–Salzburg 1

Liverpool har gjort betydligt bättre matcher tidigare under säsongen än den i lördags då Sheffield United sänktes efter målvaktstavla. 16 raka trepoängare i Premier League är respektingivande. Salzburg har minst en trio på skadelistan. Stark etta.

3. Lille–Chelsea X

Chelsea är det bättre laget trots att Edan Hazard valda att lämna klubben under sommaren för spel i Real Madrid. Tongivande N’Golo Kanté är förhoppningsvis tillbaka i spel. På skadelistan finns åtminstone Antonio Rudiger, Ruben Loftus-Cheek och Emerson Palmieri. 1x?

4. Valencia–Ajax 2

Valencia är i bra form men skadelistan är omfattande: Carlos Soler, José Gayá, Kevin Gameiro och Cristiano Piccini spelar inte. Ajax skördade stora framgångar i Champions League i våras och var sekunder från att spela final. Tvåan spikas!

5. Leipzig–Lyon 1

Lyons offensiv är trubbig.  Bertrand Traoré utgick skadad i helgen och kan knappast medverka. Leipzig är ett av Tysklands bästa lag och kommer att ösa på. Hannes Wolf, Kevin Kampl och Tyler Adams är borta från spel. Etta. 

6. Zenit–Benfica X

Malcoms medverkan i Zenit S:t Petersburg är mycket osäker. Sardar Azmoun och Sebastián Driussi har däremot lämnat klartecken till spel. Benfica har en hel del skador och skavanker i truppen. Vidöppen match. Ta med alla tecken.

7. Cardiff–Queens Park Rangers 1

Trots underläge i 90 minuten han Cardiff göra mål innan matchen var slut mot Hull. Sol Bamba och Isaac Vassell saknas igen, men i övrigt ser det allt bättre. Queens Park Rangers blev mållöst i helgen och det är ovanligt. 1x räcker?

8. Luton–Millwall 1

Shane Ferguson är avstängd i Millwall efter utvisningen i helgen. Truppen är inte lika bra den här säsongen och ett par spelare saknas på grund av skador. Luton skrällde i helgen och behövde vinsten efter ett par smällar. Ta helst med 1x2.

SYSTEMFÖRSLAGET

1. Barcelona–Inter 1x2

2. Liverpool–Salzburg 1

3. Lille–Chelsea 1X            

4. Valencia–Ajax 2

5. Leipzig–Lyon 1

6. Zenit–Benfica 1x2

7. Cardiff–Queens Park Rangers 1x

8. Luton–Millwall 1x2

108 rader