Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Sundsvall har hög potential – ettan är den sunda spiken

Foto: MICHAEL ERICHSEN / BILDBYRÅN

Ett formstarkt Sundsvall får förtroendet på dagens kupong. I landskamperna hoppas vi på skrällar för att höja utdelningen.

• • •

ANNONS: Lämna in expertens 64-raderssystem

SPIKEN

Gif Sundsvall

Det finns mer att ta utav för Sundsvall då spelet inte klickat ännu, men Hallenius kommer allt närmare toppformen och Lundström förväntas vara tillbaka från skada.

SKRÄLLEN

Hammarby TFF

HTTF är ett ungt lag med hög potential. Sollentuna har inte övertygat hittills och är inget lag jag ser som en säker vinnare.

• • •

ANNONS: Lämna in expertens 288-raderssystem 

• • •

MATCH FÖR MATCH

1. Polen – Ryssland 2

Polen förbereder sig för sitt fjärde raka EM-slutspel. Truppen är inte direkt skräckinjagande utan mycket kommer att handla om Lewandowski. Ryssland har mer bredd i startelvan, svag tvåa.


2. Kroatien – Armenien 1

Armenien upplever sin bästa tid som fotbollsnation någonsin. Gästerna har fem raka segrar och är obesegrade i sina åtta senaste matcher. Kroatien laddar för EM och bör ändå vinna i kväll.


3. Slovakien – Bulgarien 1

Slovakien förväntas bli slagpåse i Sveriges grupp. Hamsik har inte glänst i allsvenskan och kommer att behöva höja sig om han ska sticka ut i det här mästerskapet. Det är ett svalt Bulgarien.


4. Nordmakedonien – Slovenien 1

Nordmakedonien stod för en megaskräll i VM-kvalet när landslaget slog Tyskland på bortaplan. Det här är två landslag som spelat mot varandra en hel del på slutet och det brukar bli väldigt jämnt.


5. Litauen – Estland 1

Hemmaplan har vägt tungt i det här mötet senaste åren, men rent historiskt har Litauen dominerat inbördesstatistiken sedan millennieskiftet. Tidig garderingsmatch!


6. Gif Sundsvall – Jönköping 1

Sundsvall blir det första laget i någon av de två högsta serierna att ta in publik då 500 får komma in. Lundström var tillbaka från skada i träningsmatchen mot Gefle senast.


7. Vila Nova – Bahia X

Det skiljer en division mellan lagen men det är cupspel och det är inte så att Bahia bara åker dit och vinner, tvärtom finns det frågetecken kring Bahias bortaspel.


8. Sollentuna – Hammarby TFF 1

Det är inga lag som glänst i serien hittills. Båda befinner sig i bottenskiktet av tabellen och gästerna har gjort minst mål i hela ligan. Sollentuna har blivit för stor favorit.

ANNONS:
Expertens systemförslag: