Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stabilt Atletico är en vettig spik på tipset

Foto: OSCAR J BARROSO/SHUTTERSTOCK / OSCAR J BARROSO/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

En rolig kupong med engelsk karaktär! Atletico är mitt första tecken på raden. Efter det pinsamma uttåget ur cupen kommer Simeone motiverat sitt lag, var så säker! Bra skrällägen i samtliga Premier League-matcher.

• • •

ANNONS: Lämna in expertens 288-raderssystem 

SPIKEN

Atletico Madrid

Atletico har en förmåga att höja sig i stora matcher. Laget radar upp segrar den här säsongen och försvaret ser otroligt stabilt ut.

SKRÄLLEN

Burnley

Burnley har blivit mer och mer lika det laget vi lärt känna senaste åren under Dyche. Vändningen i helgens cupmatch är med all säkerhet en moralhöjare.

MATCH FÖR MATCH

1. Sheffield United – Newcastle 2

Newcastle valde att rotera en hel del i startelvan mot Arsenal för att ha utvilade spelare till det här mötet. Sheffield saknar fortsatt Berge och O’Connell. Värdet finns i bortasidan.

2. Burnley – Manchester United 2

Flera av storstjärnona fick vila i helgen för United. Lindelöf, Bailly, Pogba och Shaw är osäkra till spel. Gästerna har briljerat i bortaspelet den här säsongen.

3. Wolverhampton – Everton 2

Både James och Digne är tillbaka i spel för Everton. Allan och Delph saknas fortfarande. Wolves har Podence, Jonny och Jimenez borta ur det ordinarie laget.

4. Luton – Queens PR 1

QPR har några spelare på skadelistan och har gått 15 raka matcher utan en seger. Insatsen i helgen var ett steg framåt, men har en lång väg kvar att gå.

5. Bournemouth – Millwall 1

Bournemouth slapp resa till Oldham och vann följaktligen komfortabelt i helgens cupmatch. Danjuma och Mepham befinner sig fortsatt på skadelistan. Millwall saknar Mitchell och Mahoney.

6. Granada – Osasuna 1

Osasuna kommer från en stark insats hemma mot Real Madrid. Det var femte raka matchen utan förlust för gästerna. Granada har dock haft ett betydligt tuffare spelschema sett till motstånd.

7. Atletico Madrid – Sevilla 1

Herrera och Trippier saknas hos Atletico. Sevilla får klara sig utan Vaclik, Fernandez och Escudero. Det är två lag i toppform som möts. Atletico har endast släppt in sex mål efter 15 omgångar!

8. Milan – Torino 1

Lagen möttes bara för några dagar sedan i ligaspelet. Då vann Milan relativt komfortabelt. Zlatan var tillbaka med ett kort inhopp i slutet. Jag förväntar mig inget annat än ett liknande resultat nu.

ANNONS:
Expertens systemförslag: