Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Spetsigt Spurs bra spik trots bortaplan

Foto: JUSTIN TALLIS / BILDBYRÅN

Svårlöst kupong med portugisiska inslag. Sporting möter ett svårspelat hemmalag i Belenenses vilket gör att jag vill plocka med krysset åtminstone. Tottenham är min starkaste idé på kupongen!        

• • •

ANNONS: SPELA EXPERTENS 64-RADERSSYSTEM 

SPIKEN

Tottenham

Tottenham har fått dåligt betalt på sina målchanser i tre senaste matcherna. Det finns mer spets hos gästerna med Kane och Son i laget.

SKRÄLLEN

West Bromwich

Liverpool vinner troligtvis men ettan kommer bli överstreckad. WBA lyckades få med sig en poäng från City så varför skulle man inte kunna göra det här om bollen studsar deras väg?

• • •

ANNONS: SPELA EXPERTENS 288-RADERSSYSTEM 

• • •

MATCH FÖR MATCH

1. Liverpool – West Bromwich 1

Thiago, Jota, Gomez och van Dijk är några noterbara namn som saknas i Liverpool. Trots det har man sett bättre ut och bättre ut under hösten. WBA behöver överprestera för poängchans.


2. Wolverhampton – Tottenham 2

Jonny och Jimenez är skadade för Wolves. Framförallt tappet av Jimenez betyder mycket för deras offensiv. Spurs har Lo Celso och Tanganga skadade. Spurs behöver repa sig från senast.


3. West Ham – Brighton 2

Masuaku missar mötet för West Ham. Både Lanzini och Antonio är tveksamma till spel. Brighton har Andone och Izquierdo skadade. Lamptey är uppsatt som osäker till spel.


4. Nacional – Tondela 1

Båda lagen befinner sig på den undre halvan efter tio omgångar. Nacional är ett lag som förväntas befinna sig högre upp i tabellen. Pedro är avstängd hos gästerna efter det röda kortet senast.


5. Famalicao – Gil Vicente X

Det skiljer bara två poäng emellan lagen i tabellen. Gästerna har haft problem med målskyttet då man snittar under ett mål per match framåt. Vi utgår från krysset men ettan är korrekt favorit.


6. Farense – Pacos Ferreira 2

Inbördes har Pacos Ferreira dominerat det här mötet. Klubbarna har mötts sex gånger senaste 20 åren och Pacos har inte förlorat en enda av matcherna. Även formen talar för bortasidan - svag tvåa.


7. Belenenses – Sporting Lissabon 2

Belenenses har endast förlorat två av sina tio senaste matcher och bägge förlusterna har kommit på bortaplan. Här ställs man dock mot ett Sporting i toppform. Gästerna radar upp segrar.


8. Genk – Waasland Beveren 1

Genk radar upp segrar och ska vara favorit men ettan kommer bli överstreckad och Waasland är inget dåligt lag.

ANNONS:
Expertens systemförslag: