Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Spelvärt skrälldrag i heta London-derbyt

Foto: CLIVE ROSE / BILDBYRÅN

Favoriterna i Premier League har svåra uppgifter framför sig. Ingen av Chelsea, United eller Arsenal känns helt säker.

• • •

ANNONS: SPELA EXPERTENS 64-RADERSSYSTEM 

SPIKEN

IFK Göteborg

Göteborg kan säkra kontraktet vid seger. Östersund har sviktat formmässigt under hösten.

SKRÄLLEN

Southampton

Saints ser riktigt bra ut just nu till skillnad från United. Bortasidan kommer dra spel – gardera.

• • •

ANNONS: SPELA EXPERTENS 288-RADERSSYSTEM 

• • •

MATCH FÖR MATCH

1. Chelsea – Tottenham 2

Chelsea får tillbaka Pulisic från skada. Tottenham kunde vila sina stjärnor i veckans Europa League-match. Segern mot City senast höjde med all säkerhet självförtroendet i truppen. Spelvärde!


2. Southampton – Manchester United 1

Både Lindelöf och Wan-Bissaka förväntas vara tillbaka i elvan för gästerna. Saints saknar Ings och Redmond. Tunga avbräck offensivt, men man har hållit uppe spelet hittills.


3. Arsenal – Wolverhampton 1

Artetas val att spela Aubameyang på kanten har visat sig kostsamt för deras offensiv. Målskyttet är ett problem men Wolves har inte övertygat tillräckligt för att jag ska tvivla på ettan.


4. Helsingborg – Falkenberg 2

Det här mötet känns vidöppet! Båda lagen måste gå för segern om man ska ta sig upp över strecket. Ett kryss tjänar ingen på men att hitta någon klar favorit är svårt. Större värde i bortasegern.


5. Östersund – IFK Göteborg 2

Efter en skakig säsong med mycket turbulens har Göteborg chansen att säkra kontraktet via en seger i dag. Östersund har redan säkrat kontraktet och varit i fritt fall under hösten.


6. Häcken – Örebro 2

Häcken har inte fått det att lossna i spelet under hösten. Segrarna som kommit har ofta varit med uddamålet. Jag köper inte att man ska vara så klar favorit.


7. Mjällby – Djurgården 2

Djurgården har gjort några svaga insatser på slutet men senast mot Kalmar spelade man efter sin förmåga. Mjällby kan fortfarande nå Europa om man vinner.


8. Sirius – Elfsborg 2

Elfsborg kan säkra andraplatsen i serien vid en seger. Sirius har ingenting att spela för utöver någon tabellplacering uppåt eller neråt. Sirius har en hög högsta nivå och ska inte räknas bort.

ANNONS:
Expertens systemförslag: