Spelvärdet blir högt – de spikas

Falkenberg kan vara skrällen på kupongen.
Foto: KRISTER ANDERSSON / BILDBYRÅN

Måndagen erbjuder en kupong helt utan storfavoriter och med 250 000 kronor extra i potten! 

Dagens spik plockas från den portugisiska ligan där spelvärdet ser ut att bli högt.


ANNONS: Lämna in expertens 576-raderssystem här

ANNONS: Lämna in expertens 64-raderssystem här

Spiken

Braga

Braga har en förlust på sina tio senaste matcher. Senast man förlorade mot Gil Vicente var 2013. Jämför man spelarmaterialet ska Braga vara klassen bättre.

Skrällen

Falkenberg

Värnamo borde vinna den här matchen sett till hur lagen spelat men på en i övrigt svår kupong kommer många spelare välja att spika ettan vilket gör att spelvärdet på bortasidan ökar drastiskt.

Match för match

1. Örebro – Degerfors 1

Örebro behöver gå för segern om man ska ha någon chans att nå upp till kvalstrecket. Degerfors har inte rosat marknaden med bortaspelet och har anfallaren Djurdjic osäker till spel.

2. Värnamo – Falkenberg 1

Falkenberg har varit en enorm besvikelse den här säsongen. Med den truppen borde man inte befinna sig där man är just nu. Det mesta talar för Värnamo sett till hur lagen presterat men ettan ser ut att bli rejält överstreckad.

3. Getafe – Celta 1

Värvningarna som Getafe gjorde inför säsongen gjorde att förväntningarna på laget var höga, åtminstone från min sida. Man har inte nått upp i sin potential ännu men man är bättre än formraden visar, strecka från vänster!

4. Besiktas – Galatasaray 1

Förväntat toppmöte och hett derby mellan två ärkerivaler. Hutchinson, N’Koudou och Topal är borta för Besiktas. Galatasaray saknar Turan och Boey. Skadeläget ser bättre ut nu för Besiktas, utgångsetta!

5. Aalborg – Viborg 1

Nykomlingen Viborg har överraskat positivt med flera fina prestationer mot förväntade toppklubbar. Ross är avstängd för Aalborg och kommer att saknas i backlinjen.

6. Gil Vicente – Braga 2

Hemmalaget har brassen Afonso på skadelistan. Hos gästerna är Carmo osäker till spel. Braga befinner sig i skiktet precis bakom toppklubbarna Sporting, Porto och Benfica i Portugal.

7. Boavista – Belenenses 1

Reisinho är knäskadad och missar mötet för Boavista. Gästerna saknar Camacho och Chico Teixeira. Det är två jämna lag där hemmaplan väger tungt. Tidig garderingsmatch.

8. Girona – Zaragoza X

Girona är favorit hos spelbolagen men Zaragoza har sett bra ut och borde fått mer poäng med sig. Kvalitetsmässigt skiljer det inte mycket mellan lagen. Spelvärdet vilar hos Zaragoza.

ANNONS:
Expertens systemförslag: