Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Sheffield United vinner derbyt i Championship

Foto: IAN LYALL/PROSPORTS/REX / IAN LYALL/PROSPORTS/REX/IBL REX FEATURES

Topptipset 9 november

Spelstopp: 19.59

Spelexpert: Jonas Amrouni

Dagens avslag

1. Levante – R.Sociedad X

Detta konstant ekonomiskt pressade Levante fortsätter att överraska. Man är obesegrade i sina sex senaste matcher och ligger sjua i ligan. Sociedad har sett okej ut men har haft problem med målskyttet. Båda lagen kommer vara nöjda med en poäng här.

2. Lille – Strasbourg 1

Lille förlorade cupmötet borta mot Strasbourg förra veckan men man valde att vila några spelare inför matchen mot PSG. Nu är det ligan och hemmaplan som gäller. Räkna med ett revanschsuget hemmalag som kommer skruva upp tempot från start. 

3. Hannover – Wolfsburg 2

Hannover kommer till matchen med tre raka förluster och med inte mindre än åtta spelare på skadelistan är det förståeligt. Även Wolfsburg har skavanker på tongivande spelare så som Mehmedi och Guilavogui. Bättre form på gästerna.

4. Frosinone – Fiorentina 2

Frosinone har plockat sex poäng efter elva omgångar och ligger näst sist i tabellen. Som inte det vore nog har Molinaro dragits med en lårskada och är tveksam till spel. Fiorentina är fulltaliga och siktar mot Europa, då måste man vinna den här typen av matcher. 

5. Sheffield U – Sheffield W 1

Det fanns förhoppningar i Wednesday-lägret om att Forestieri skulle hinna tillbaka till derbyt men så blev det inte. Istället är det en sargad offensiv som ställs mot ett formstarkt United med siktet inställt på uppflyttning. 

6. Aberdeen – Hibernian 1

Efter en knackig start på säsongen har Aberdeen visat gryende form med fyra vinster på fem senaste matcherna. Enda förlusten kom borta i en jämn batalj mot serieledande Hearts. Hibernian såg inte bra ut i sin förra match och får vara glada vid att siffrorna stannade vid 0-1.

7. Zwolle – Willem II 2

Det är två klubbar som har högre ambitioner än placeringar på den nedre halvan. Skador på flera spelare i startelvan hos båda har satt käppar i hjulet under inledningen av säsongen. Väldigt ovisst på förhand där ettan känns långt ifrån säker. 

8. Vit.Setubal – Feirense 1

Vitoria har varit målglada och en stor del i det har varit bredden i truppen. Fem olika anfallare har hittat nätmaskorna hittills och det gör det svårt för tränaren att välja. Gästernas förväntningar är först och främst att klara nytt kontrakt.

Topptipset

1. Levante – Sociedad 1X2

2. Lille – Strasb. 1

3. Hannover – Wolfsburg 1X2

4. Frosinone – Fiorentina X2

5. Sheff.U – Sheff.W 1

6. Aberdeen – Hibernian 1 2

7. Zwolle – Willem II 1X2

8. V.Setubal – Feirense 1 2

216 rader