Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Schweiz har toppchans mot försvagat motstånd

Foto: ARND WIEGMANN / BILDBYRÅN

En relativt jämnt fördelad kupong med några favoriter som sticker ut. 

Huvudmatchen är givetvis Sverige som åker till Frankrike för att ta sig an ett lag utan identitet. Frankrike har haft problem när man får föra spelet mot ett samlat försvar.

• • •

ANNONS: Spela expertens 32-raderssystem

SPIKEN

Schweiz är bättre än resultatraden visar. Ukraina åker inte dit med sitt bästa lag då flera spelare saknas. Stark etta!

SKRÄLLEN

Argentina har inte fungerat spelmässigt under kvalet utan har plockat sina poäng på ren individuell kvalité. Mycket talar för att tvåan kommer bli överstreckad. Peru kan överraska!

• • •

ANNONS: Spela expertens 243-raderssystem 

• • •

MATCH FÖR MATCH

1. Frankrike – Sverige 1

Frankrike repade sig från den makabra insatsen mot Finland genom att besegra Portugal på bortaplan. Här kommer man återigen behöva skapa mot ett lågt försvar. Jag tror det kan passa Sverige.

2. Kroatien – Portugal 2

Portugal har visat sig otroligt svåra att göra mål på. Till skillnad från Kroatien som har svängdörrar i försvaret. Från mittfältet och framåt håller Kroatien yppersta världsklass men inte backarna...

3. Spanien – Tyskland 1

Tyskland har inte imponerat spelmässigt. Trots mängder av talang så har inte generationsväxlingen gått felfritt framåt. Spanien ser mer stabila ut defensivt och får också tipset.

4. Schweiz – Ukraina 1

Ukraina har fortsatt problem med Corona i truppen. Schweiz har spelat jämnt mot samtliga lag i gruppen och ska vara det bättre laget. Elvedi är avstängd efter utvisningen senast.

5. Ecuador – Colombia 2

Ecuador är erkänt svårslagna på hemmaplan tack vare den höga höjden. Nu har laget inlett kvalet bra och har två raka segrar i ryggen. Colombia borde ändå vara favorit kvalitetsmässigt.

6. Venezuela – Chile 2

Vidal blev tvåmålsskytt när Chile tog en viktig seger för att hänga på i kvalgruppen. Venezuela gjorde sin hittills bästa match senast hemma mot Brasilien.

7. Uruguay – Brasilien 1

Brasilien hade en mer defensiv prägel på elvan senast och vi kan nog utgå från att det blir ett liknande lag här. Stjärnan Neymar saknas dessutom. Uruguay ska inte vara nederlagstippat hemma.

8. Peru – Argentina 2

Hade Peru haft bättre form hade man kunnat argumentera för segern men hemmalaget har en vinst på nio senaste. Argentina är fortfarande obesegrat i gruppen utan att glänsa. Svag tvåa...

ANNONS:
Expertens systemförslag: