Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Salah och Egypten kan gå långt – men gardera

Foto: MOHAMED ABD EL GHANY / REUTERS BILDBYRÅN

Topptipset 21 juni

Spelstopp: 18.29

1. Egypten - Zimbambwe 1

Egypten inleder mästerskapet på hemmaplan. Tanken är att Salah ska befästa rollen som nationalhjälte genom att ta guldet på hemmaplan. Zimbabwe spelar för att inte förlora premiären.

 

2. Ecuador - Chile 2

Ecuador har Queinteros avstängd efter det röda kortet i premiären. Chile fick bästa tänkbara start på mästerskapet mot Japan. Räkna med en mer fysisk match om Ecuador ska ha en chans.

 

3. England U21 - Rumänien U21 1

England gjorde en strålande insats mot Frankrike fram tills Choudhurys utvisning. Han är avstängd nu. Rumänien vann enkelt mot ett naivt Kroatien. Foden dominerar mittfältet igen?

 

4. Frankrike U21 - Kroatien U21 1

Det satt långt inne för Frankrike som länge såg ut att vara färdiga i mästerskapet efter en halvlek. Laget tog sig samman trots två straffmissar. Kroatien såg rent av virriga ut i sitt försvar. 

 

5. El Salvador - Jamaica 2

Jamaica slog USA i genrepet och vann premiären mot Honduras i vad som kändes som en tidig gruppfinal. El Salvador har dock imponerat inför mästerskapet. Oddset på tvåan lockar!

 

6. Honduras - Curacao 1

Curacao är den förväntade slagpåsen i gruppen. Man förlorade premiären mot El Salvador och möter nu ännu svårare motstånd. Hondurs förlorade knappt mot Jamaica. Maler ner Curacao!

 

7. Peru - Brasilien 2

Båda lagen behöver en poäng för att gå vidare. Brasilien fick utstå massiv kritik för sin insats mot Venezuela och skulle man inte slå Peru kommer det att storma kring landslaget i media.

 

8. Bolivia - Venezuela 2

Venezuela har goda chanser att avancera efter sina två kryss. Allt som behövs är en seger här i sista omgången mot ett redan avhängt Bolivia. 

 

Systemförslaget

1. Egypten–Zimbabwe 1 X

2. Ecuador–Chile X 2

3. England U21–Rumänien U21 1

4. Frankrike U21–Kroatien U21 1 2

5. El Salvador–Jamaica X 2

6. Honduras–Curacao 1 X

7. Peru–Brasilien 2

8. Bolivia–Venezuela X 2

64 rader