Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Regerande mästaren har toppchans på hemmaplan

Foto: BILDBYRÅN

Topptipset 20 maj

Spelstopp: 18.59

Spelexpert: Johan Meijer

1. AIK–Falkenberg 1

AIK har spelat stabilt senaste veckorna. Har en del skador men får åtminstone tillbaka Jack Lahne efter avstängning. Falkenberg bjöd på flera misstag mot Djurgården och ser ut som ett bottenlag. 

 

2. IFK Göteborg–Hammarby X

Göteborg stod för stark försvarsmässig insats mot Malmö. Nu väntar nytt offensivt skickligt lag och Göteborg spelar troligen mer försiktigt igen. Hammarby saknar avstängde Sandberg.

 

3. Norrköping–Sundsvall 1

Norrköping fick välförtjänt utdelning mot Örebro och det kan bli startskottet på en bra period. Saknar troligen Ian Smith igen. Sundsvall ser ut att ha tappat formen och har en svår uppgift i kväll.

 

4. Östersund–Örebro 1

Östersund är klart sämre än de senaste säsongerna och var chanslöst mot Hammarby senast. Saknar bl a avstängde Isherwood. Örebro var svagt mot Norrköping men känns inte chanslöst.

 

5. Brommapojkarna–Jönköping 2

BP har hyggligt material men har presterat ojämnt. Viktige Sandberg Magnusson är långtidsskadad. Jönköping svarade för solid insats mot Öster. Saknar Wiström, Moberg och Karlsson.

 

6. Molde–Viking 1

Molde har öppnat seriespelet starkt och med tanke på att att Rosenborg inlett uselt är Molde en vass kandidat till guldet. Viking har saknat mittbackar i de senaste matcherna. Får svårt att vinna.

 

7. Linköping–Rosengård 1

Linköping vann båda mötena förra säsongen och på papperet har man ett vassare lag i år. Rosengård har öppnat bra men kan få svårt att stå emot ett laddat Linköping. Trolig hemmaseger.

 

8. Albacete–Granada X

Viktiga poäng står på spel mellan trean och tvåan. Albacete obesegrat hemma men har kryssat hela tio av 19 matcher. Granada troligen nöjt med en poäng och fortsatt tre poängs försprång.

SYSTEMFÖRSLAGET

1. AIK–Falkenberg 1

2. IFK Göteborg–Hammarby 1x

3. Norrköping–Sundsvall 1

4. Östersund–Örebro 1x2

5. Brommapojkarna–Jönköping x2

6. Molde–Viking 1x

7. Linköping–Rosengård 1x

8. Albacete–Granada 1x2

 

144 rader

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!