Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Reds tar viktiga poäng i titeljakten

Foto: MIGUEL VIDAL / REUTERS / BILDBYRÅN

Topptipset 21 april

Spelstopp: 14.29

Spelexpert: Eskil Hellberg

1. Arsenal–Crystal Palace 1

Arsenal spelade med en man mer i 80 minuter mot Watford och vann med uddamålet. Spelmässigt har man gjort bättre insatser. Det blev dubbla segrar över Napoli i Europa Leaggue. Sokratis Papastathopoulos är avstängd.

 

2. Cardiff–Liverpool 2

Cardiff vann måstematchen över Brighton och hoppet om nytt kontrakt lever. Det blir dock svårt att skrälla mot ett guldjagande Liverpool. Hemmalaget hoppas att Aron Gunnarsson spelar. Souleymane Bamba med flera spelar inte. Säker tvåa.

 

3. Everton–Manchester United 1

Manchester United har förlorat fem av de sju senaste matcherna. Segern i den senaste omgången var turlig. Flera spelare är tveksamma till spel. Alexis Sanchez gjorde comeback i veckan. André Gomes är avstängd i hemmalaget. 

 

4. Paris SG–Monaco 1

Paris SG har omfattande skadelista och går och väntar på att säsongen ska ta slut. Ettan garderas med kryss.

 

5. Reims–St. Etienne 2

St. Etienne har chans att knipa bronset, men då har man inte råd att tappa många poäng under spurten. Ta helst med alla tecken.

 

6. Toulouse–Lille 2

Lille har gjort en bra säsong och kommer sannolikt belönas med silvret. Toulouse spelar förmodligen i högsta serien kommande säsong. Stark tvåa.

 

7. Freiburg–Dortmund 2

Dortmund jagar guldet och Bayern München. Det är tre poäng som gäller och tvåan lämnas allena.

 

8. Hertha Berlin–Hannover 1

Hertha Berlin har förlorat de sex senaste omgångarna. Hannover trend är ännu sämre. Laget är poänglöst i över två månader! Dessutom är bortalaget kraftigt försvagat av skador. Hertha Berlin bryter förbannelsen.

SYSTEMFÖRSLAGET

1. Arsenal–Crystal Palace 1

2. Cardiff–Liverpool 2

3. Everton–Manchester United 1x

4. Paris SG–Monaco 1x

5. Reims–St. Etienne 1x2

6. Toulouse–Lille x2

7. Freiburg–Dortmund 2

8. Hertha Berlin–Hannover 1

 

24 rader