Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Räkna med en svag elva från Häcken

BK Häcken möter Aberdeen.
Foto: ADAM IHSE/TT / TT NYHETSBYRÅN

Fullt ös i Conference League med andra mötet av två i kvalomgången. Både Aarhus och Hammarby ska ses med bra möjligheter att lösa en seger i kväll.

• • •

ANNONS: Lämna in expertens 64-raderssystem 

SPIKEN

Hammarby

Hammarby tror jag löser en enkel seger. Det gick inte att känna igen Maribor i första mötet och kommer Hammarby upp i normal nivå bör man lösa avancemanget ganska enkelt.


SKRÄLLEN

Aberdeen

Häcken har redan kapitulerat i det här dubbelmötet efter första matchen. Räkna med att vi får se en B-betonad elva från Högmos lag.

■■■

ANNONS: Lämna in expertens 288-raderssystem 

■■■

1. Maribor – Hammarby 2

Hammarby har två måls ledning att gå på efter första mötet i Stockholm. Seljmani stod för ett hattrick då, tvåa!

2. Häcken – Aberdeen 2

Dubbelmötet är redan avgjort och vi kan nog räkna med att åtminstone Häcken kommer att rotera i startelvan.

3. Vålerengen – Gent 1

Avslaget möte då Gent redan dödat dubbelmötet. Det blev 4-0 i Belgien och då missade Gent ändå en straff. Vålerengen saknar fortsatt Kjartansson men vi får nog se en del nya namn ikväll.

4. Servette – Molde 1

Servette har fått spela sig i form då ligan inte börjat förrän nu, men det såg bättre ut i helgens ligamatch. Molde fick väldigt bra utdelning på sina målchanser i första mötet.

5. Aarhus – Larne 1

Aarhus förlorade överraskande bortamötet men ska ha bra chanser att hämta igen underläget på hemmaplan. Nyförvärvet Kahl är osäker till spel på vänsterbackspositionen. Stark etta!

6. Breidablik – Austria Wien 2

Vidöppet möte efter 1-1 i första matchen, men spelare för spelare håller jag Austria Wien betydligt högre. Tidig garderingsmatch!

7. Levadia – Dundalk 1

Dundalk får se upp med Vastsuk som blev tvåmålsskytt på Irland. Dundalk pressade utan att få utdelning och Levadia kommer säkerligen vara stärkta av den insatsen.

8. Osijek – Pogon Szczecin 1

Osijek har en hög högsta nivå och rutin av spel i Europa. Klubben har stått för riktigt fina insatser i ligaspelet och ska vara klar favorit här.