Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Räkna med en svag elva från Häcken

BK Häcken möter Aberdeen.
Foto: ADAM IHSE/TT / TT NYHETSBYRÅN

Fullt ös i Conference League med andra mötet av två i kvalomgången. Både Aarhus och Hammarby ska ses med bra möjligheter att lösa en seger i kväll.

• • •

ANNONS: Lämna in expertens 64-raderssystem 

SPIKEN

Hammarby

Hammarby tror jag löser en enkel seger. Det gick inte att känna igen Maribor i första mötet och kommer Hammarby upp i normal nivå bör man lösa avancemanget ganska enkelt.


SKRÄLLEN

Aberdeen

Häcken har redan kapitulerat i det här dubbelmötet efter första matchen. Räkna med att vi får se en B-betonad elva från Högmos lag.

■■■

ANNONS: Lämna in expertens 288-raderssystem 

■■■

1. Maribor – Hammarby 2

Hammarby har två måls ledning att gå på efter första mötet i Stockholm. Seljmani stod för ett hattrick då, tvåa!

2. Häcken – Aberdeen 2

Dubbelmötet är redan avgjort och vi kan nog räkna med att åtminstone Häcken kommer att rotera i startelvan.

3. Vålerengen – Gent 1

Avslaget möte då Gent redan dödat dubbelmötet. Det blev 4-0 i Belgien och då missade Gent ändå en straff. Vålerengen saknar fortsatt Kjartansson men vi får nog se en del nya namn ikväll.

4. Servette – Molde 1

Servette har fått spela sig i form då ligan inte börjat förrän nu, men det såg bättre ut i helgens ligamatch. Molde fick väldigt bra utdelning på sina målchanser i första mötet.

5. Aarhus – Larne 1

Aarhus förlorade överraskande bortamötet men ska ha bra chanser att hämta igen underläget på hemmaplan. Nyförvärvet Kahl är osäker till spel på vänsterbackspositionen. Stark etta!

6. Breidablik – Austria Wien 2

Vidöppet möte efter 1-1 i första matchen, men spelare för spelare håller jag Austria Wien betydligt högre. Tidig garderingsmatch!

7. Levadia – Dundalk 1

Dundalk får se upp med Vastsuk som blev tvåmålsskytt på Irland. Dundalk pressade utan att få utdelning och Levadia kommer säkerligen vara stärkta av den insatsen.

8. Osijek – Pogon Szczecin 1

Osijek har en hög högsta nivå och rutin av spel i Europa. Klubben har stått för riktigt fina insatser i ligaspelet och ska vara klar favorit här.