Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Pressat Bremen ett spelvärt skrälldrag

Foto: BILDBYRÅN

Topptipset 23 maj

Spelstopp: 15.29

1. Bayern München–Frankfurt 1

Bayern dominerade och vann rättvist i Berlin senast. Lär vara bättre med en match i benen. Saknar fortsatt Tolisso, Coutinho och Süle. Frankfurt har fyra raka förluster i ligan och är farligt nära bottenlagen. Får en tuff kväll här.

2. Mönchengladbach–Leverkusen 2

Två lag som såg mycket formstarka ut i omstarten. Hemmalaget får fortsatt klara sig utan mittfältaren Zakaria. Leverkusen saknar målfarlige Volland och kaptenen Lars Bender igen. Att båda lagen gör mål är högst troligt.

3. Wolfsburg–Dortmund 2

Wolfsburg får klara sig utan William och Camacho resten av säsongen. Guilavogui saknas troligen igen. Dortmund-stjärnan Reus är fortsatt på skadelistan men några spelare kan vara tillbaka. Dortmund imponerade senast.

4. Freiburg–Werder Bremen 2

Freiburg gjorde det mycket bra som tog poäng mot topplaget Leipzig. Har inga större bekymmer i truppen. Bremen var chanslöst mot Leverkusen och är pressat i botten. Nyckelspelaren Klaassen är tillbaka efter avstängning. 20% på tvåan är klart i underkant!

5. Paderborn–Hoffenheim 1

Paderborn hade marginalerna med sig mot Düsseldorf (tre ramträffar). Backen Schonlau tveksam till spel. Hoffenheim agerade håglöst mot Hertha i omstarten. Riskerar sakna bästa målskyttarna Kramaric och Adamyan.

6. Schalke–Augsburg 1

Schalke misslyckades totalt med taktiken mot Dortmund och bjöd på alldeles för mycket ytor. Enklare motstånd väntar, men jag litar inte helt på hemmalaget.

7. Mainz–Leipzig 2

Leipzig hamnade i underläge och lyckades bara få med sig en poäng mot Freiburg trots klar dominans. Möter ett mer givmilt motstånd här. Viktige Upamecano tillbaka.

8. Köln–Düsseldorf 1

Köln tappade 2–0 till 2–2 mot Mainz och såg inte lika vasst ut som före uppehållet. Düsseldorf prickade målramen vid flera tillfällen mot Paderborn och borde vunnit den matchen. Kan skrälla.

SYSTEMFÖRSLAGET

1. Bayern München–Frankfurt 1

2. Mönchengladbach–Leverkusen 12

3. Wolfsburg–Dortmund x2

4. Freiburg–Werder Bremen 12

5. Paderborn–Hoffenheim 1x2

6. Schalke–Augsburg 1x

7. Mainz–Leipzig 2

8. Köln–Düsseldorf 1x2

144 rader