Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Passande uppgift för välspelande Sassuolo

Foto: DANIELE MASCOLO / BILDBYRÅN

I vanlig ordning är det en härlig blandning av matcher från runtom i Europa på dagens kupong. Den är svårlöst med flera jämna matcher. Ett välspelande Sassuolo sticker ut som kupongens bästa spikidé!

• • •

ANNONS: Lämna in expertens 64-raderssystem 

SPIKEN

Sassuolo

Sassuolo såg riktigt bra ut i förlustmatchen mot Roma senast samtidigt som Torino har flera viktiga spelare borta. Landslagsanfallaren Belotti kommer saknas för gästerna.

SKRÄLLEN

Greuther Fürth

Hertha Berlin går in till mötet med tveksam form och en alarmerande skadesituation. Greuther Fürth är definitivt inget topplag men ligan är så pass jämn att Herthas skadeläge försvårar uppgiften enormt.

• • •

ANNONS: Lämna in expertens 288-raderssystem 

• • •

MATCH FÖR MATCH

1. Newcastle – Leeds 2

Newcastls saknar sin bästa offensiva spelare i form av Wilson. Defensiven har varit horribel senaste matcherna. Leeds glänser inte heller men går in till det här mötet som knapp favorit.


2. Celta – Cadiz 1

Celta Vigo har plockat en poäng efter fyra omgångar. Laget har visserligen haft ett väldigt svårt spelschema inledningsvis, men man är alldeles för stor favorit här.


3. Hertha Berlin – Greuther Fürth 1

Jarstein, Jovetic, Klunter och Torunarigha är några av spelarna som saknas hos hemmalaget. Hertha har en bra startelva men deras bänk håller inte lika hög klass. Ta med flera tecken!


4. Sassuolo – Torino 1

Sassuolo har stått för några fina prestationer under starten av ligan och förtjänar mer poäng än vad man fått med sig hittills. Torino saknar flera spelare och tenderar att göra sämre matcher på bortaplan.


5. Strasbourg – Metz 1

Caci, Dion, Mothiba och Sissoko är samtliga tveksamma till spel för hemmalaget. Gästerna ser ut att sakna Cabit, Boulaya, Nguette och N’Doram. Överstreckad etta!


6. Sparta – NEC Nijmegen 1

Det är två helt olika spelstilar som möts då offensiva Sparta möter defensivt starka NEC Nijmegen. Inbördesstatistiken talar för hemmalaget. Känns vidöppet på förhand.


7. Cercle Brügge – AS Eupen 1

Cercle Brügge har gjort sina bästa matcher på bortaplan den här säsongen. Det är ett lag med hög kapacitet men man är väldigt ojämna. Gästerna har flera spelare borta till det här mötet.


8. Portimonense – Santa Clara 1

Det är två väldigt målsnåla mål som har det svårt med offensiven. Santa Clara vann båda matcherna ifjol när man möttes i ligan. Med målskillnaden 3-12 efter fem omgångar måste man ifrågasätta gästernas form. 

ANNONS:
Expertens systemförslag: