Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Passande motstånd för offensivt Fulham

Foto: ANDREW COULDRIDGE / BILDBYRÅN

Vi jagar megaskrällen i Champion League medan spiken hämtas från The Championship. Serieledarna har på papperet en passande uppgift framför sig.

• • •

ANNONS: Lämna in expertens 64-raderssystem

SPIKEN

Fulham

Fulham vann relativt enkelt när lagen möttes tidigare under säsongen. Swanseas passningsorienterade spel lämpar sig inte speciellt bra mot Fulhams direkta presspel. Vid bolltappet blir det enorma ytor direkt för Fulhams sylvassa anfallstrio.

SKRÄLLEN

Salzburg

Bayern ska vara klar favorit men första mötet gav mersmak för Salzburg som stod upp bra hela matchen. Bayern kommer från en tveksam insats i helgens ligamatch och det är bara ännu en i raden av sämre prestationer som laget gjort sedan årsskiftet.

• • •

ANNONS: Lämna in expertens 288-raderssystem  

• • •

MATCH FÖR MATCH

1. Liverpool – Inter 1

För Liverpool saknas Thiago, Matip och Firmino. Det var ingen briljant insats från Liverpool i helgen men det räckte till seger mot West Ham. Man har redan 2–0 att gå på från första mötet i Italien.


2. Bayern München – Salzburg 1

Salzburg stod upp bra i första mötet och var inte långt ifrån att lämna Österrike med en seger i bagaget. Bayern har Davies, Goretzka och Tolisso på skadelistan. Formen är tveksam hos tyskarna.


3. Barnsley – Stoke 1

Barnsley har börjat få resultaten med sig efter en lång och kall period av motgångar. Stoke är segerlösa i sina sex senaste matcher. Hemmalaget saknar Woodrow och Adeboyejo. Stoke har Souttar på skadelistan.


4. Blackburn – Millwall 1

Blackburn har skyttekungen Brereton på skadelistan tillsammans med Edun, Poveda och Markanday. Millwall saknar Bradshaw, Leonard och Ojo. Millwall går in till mötet med fem raka segrar i ryggen.


5. Bournemouth – Peterborough 1

Bournemouth tappade ledningen mot Preston till förlust sent i andra halvlek förra matchen. The Cherries har en del skadeproblem i truppen och saknar avstängde Smith. Gästerna är i stort poängbehov i botten av tabellen.


6. Coventry – Luton 1

Coventry får klara sig utan skadade Kelly och Eccles. Luton har Bradley och Steer borta från spel. Luton kommer från två raka förluster men det har varit svåra matcher mot Chelsea och Middlesbrough. När lagen möttes tidigare under säsongen vann Luton med klara 5–0.


7. Sheffield United – Middlesbrough 1

Middlesbrough har matchats hårt då man gått långt i cupen. Gästerna har Ameobi, Fisher och Payero borta från spel. Sheffield saknar Brewster, McGoldrick, Stevens och O’Connell. Nyckelmatch i kampen om play off.


8. Swansea – Fulham 2

Både Kongolo och Cairney är tveksamma till spel för Fulham men i övrigt har man en fulltalig trupp. Gästerna stormar mot Premier League och siktar mot sin fjärde raka seger. Svår uppgift för defensivt svaga Swansea.

ANNONS:
Expertens systemförslag: