Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Överlägset i hemmamötet – Norge är den bästa spiken

Foto: VEGARD WIVESTAD GRØTT / BILDBYRÅN

Norge är min första byggsten på kupongen. Därefter kan man kombinera fritt med favoriterna men mest spelvärd håller jag Belgien sett till procenten. 

Om det går att fälla Nederländerna eller Wales är mycket vunnet.

• • •

ANNONS: Spela expertens 64-raderssystem 

SPIKEN

Norge är söndagens bästa spik, även om den blir överstreckad måste tvåan med på raden.

SKRÄLLEN

Så som Nederländerna sett ut sedan tränarbytet är inte 85% befogat på ettan. Bosnien är kapabelt – gardera!

• • •

ANNONS: Spela expertens 216-raderssystem 

• • •

MATCH FÖR MATCH

1. Belgien – England 1

Belgien saknar Hazard medan England har bland annat Alexander-Arnold borta från spel. Första mötet ledde Belgien innan man tappade till förlust. Det känns vidöppet på förhand med korrekta odds.

2. Italien – Polen 1

Italien har inte förlorat en match sedan Mancini tog över som tränare. Matcherna mot Polen har varit jämna och med Lewandowski i laget ska gästerna inte ses som chanslösa.

3. Turkiet – Ryssland 2

Turkiet kommer från fem raka oavgjorda matcher. Ryssland har också kryssat en hel del på slutet, men jag håller Ryssland som ett bättre lag. Turkiet släpper till alldeles för mycket defensivt... tvåa!

4. Nederländerna – Bosnien-Hercegovina 2

Nederländerna har inte imponerat efter tränarbytet. Offensiven stämmer inte alls och generationsväxlingen har inte givit någon klar offensiv stjärna att bygga kring. Bosnien ska inte underskattas!

5. Rumänien – Norge 2

När lagen möttes i Norge vann norrmännen enkelt med 4-0. Rumänien har inte i närheten av samma spets.

6. Bulgarien – Finland 2

Finland stod för en praktskräll när man bortaslog Frankrike tidigare i veckan. Då spelade man dessutom med B-laget. Finland har visat en god trend på slutet med bra resultat. Rätt favorit på raden!

7. Wales – Irland 1

Wales har både Ramsey och Allen borta från spel. Irland fick rejält med pisk borta mot England tidigare i veckan. Det är lag med hög kapacitet framför allt defensivt. Räkna inte borta Irland här.

8. Ungern – Serbien 1

Ungern stod för en historisk vändning som tog nationen till EM-slutspel i torsdags. Serbien däremot åkte ut efter ett straffavgörande. Ungern har visat bättre form senaste samlingarna.

ANNONS:
Expertens systemförslag: