Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Ordinarie Chelsea har stor segerchans i Turin

Foto: PETER CZIBORRA / BILDBYRÅN

Brasilianskt fokus på onsdagens kupong med sex matcher från Serie A. Landslagsuppehållet har ställt till det för några av storklubbarna med spelare på resande fot.

SPIKEN

Chelsea

Chelsea valde att vila flera spelare i ligamatchen för att vara redo inför det här mötet. Det säger en del om hur pass stort fokus som ligger på den här matchen.

SKRÄLLEN

Juventude

Gabriel Barbosa är borta med landslaget tillsammans med flera andra spelare för Flamengo. Det försämrar Flamengos offensiv rejält. Högt värde i bortasidan.

• • •

MATCH FÖR MATCH

1. Juventus – Chelsea 2

Chelsea är tillsammans med Barcelona mina favoriter till att ta hem titeln. Deras offensiv med Kirby, Kerr och Harder håller yppersta världsklass. Juventus befinner sig inte på den nivån ännu.


2. Chapecoense – Atletico PR 2

Chapecoense ligger hopplöst sist i tabellen och har hela tio spelare på skadelistan. Det saknas bredd vilket gör att skadorna väger ännu tyngre. Passande uppgift för Atletico PR.


3. Atletico MG – Santos 1

Atletico har visserligen några spelare på skadelistan samt att Franco, Arana och Alonso är på landslagsuppdrag men visst ska serieledarna vara favorit. Både Diego Costa och Hulk har gjort succé offensivt.


4. Flamengo – Juventude 1

Juventude har visat en förmåga att producera mål framåt mot topplagen som inte bör underskattas. Man tog nyligen en poäng borta mot Palmeiras. Luiz saknas hos hemmalaget. Elton är tveksam till spel för gästerna.


5. Fortaleza – Gremio 2

Gremio har varit den stora besvikelsen i årets serie. Experimentet med Scolari har inte alls lyckats. Det kvarstår dock att man har en av seriens bästa trupper trots att laget ligger näst sist. Kvalitén finns där för att vinna den här typen av matcher.


6. Corinthians – Fluminense 1

Gästerna saknar Cazares, Ganso, Hudson, Muriel och Texeira. Det har påverkat kreativiteten offensivt. Det ser fantasilöst ut när Fluminense anfaller. Corinthians ska vara klar favorit.


7. Internacional – America MG 1

Edenilson och Palacios är på landslagsuppdrag. Guerrero, Vinicius, Moldedo och Ribeiro återfinns på skadelistan för hemmalaget. Alla avbräck öppnar upp för America som visat gryende form.


8. Kanada – Panama 1

Nyckelmatch för båda nationerna i kampen om den sista VM-platsen bakom USA och Mexiko. Kanada har kryssat en hel del men kommer att ha den bästa spelaren på planen i form av Bayern Münchens Davies.

64 rader

1. Juventus - Chelsea 2

2. Chapecoense - Atlético PR x2

3. Atlético MG - Santos 12

4. Flamengo - Juventude 12

5. Fortaleza - Gremio x2

6. Corinthians - Fluminense 1

7. Internacional - América MG 12

8. Kanada - Panama 1x

288 rader

1. Juventus - Chelsea 2

2. Chapecoense - Atlético PR x2

3. Atlético MG - Santos 12

4. Flamengo - Juventude 1x2

5. Fortaleza - Gremio 1x2

6. Corinthians - Fluminense 1x

7. Internacional - América MG 12

8. Kanada - Panama 1x