Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Öppen kupong med flera favoriter i fara

Foto: NEIL HALL / BILDBYRÅN

Öppen kupong med flera favoriter i fara att ta hänsyn till. 

Varken Barcelona, Ajax eller Lille känns helt givna då man står inför tufft motstånd. 

I det engelska toppmötet lutar jag mig mot Spurs efter vad Kane visade upp i comebacken i helgen.

• • •

ANNONS: Lämna in expertens 64-raderssystem 

SPIKEN

Brentford

Toney och hans Brentford fortsätter att ösa in mål framåt. Gästerna har gjort 14 mål på tre senaste matcherna,

SKRÄLLEN

Dijon

Lille har chansen att vinna ligan om man håller uppe spelet. Bredden är inte densamma som hos toppkonkurrenterna PSG och Lyon, ska man rotera sjunker kvalitén på startelvan kraftigt.

• • •

ANNONS: Lämna in expertens 288-raderssystem 

• • •

MATCH FÖR MATCH

1. Everton – Tottenham 2

Everton tog med sig en viktig poäng efter mål i slutminuten borta på Old Trafford senast. Försvarsspelet lämnade dock en del att önska…


2. Leicester – Brighton 1

Brighton har imponerat på slutet och Leicester trivs bättre när man får agera kontringsslag. Jag vill nog se under 55% på ettan om den ska vara aktuell som spik.


3. Sheffield United – Bristol City 1

Skadeproblemen har kommit ikapp Bristol City. Tre senaste matcherna i ligan har man fått med sig noll poäng. Sheffield har spelat upp sig rejält på slutet och ska räknas som klar favorit!


4. Reading – Brentford 2

Reading saknar Araruna, Moore och Puscas. Gästerna har Jansson, Nørgaard, Marcondes, Goode och Baptiste borta från spel. När lagen möttes tidigare under säsongen vann Brentford komfortabelt med 3-1.


5. Sevilla – Barcelona 2

Pique, Pjanic, Roberto, Fati och Coutinho är några av namnen som saknas för Barcelona. Sevilla har Ocampos, Acuna och Oscar borta från spel. Två senaste matcherna inbördes har slutat oavgjort.


6. Atalanta – Napoli 1

Atalanta tappade 3-0 till 3-3 i helgen. Det är ingen rolig match att ha med sig in till ett sånt här toppmöte. Ettan ska vara favorit men det känns väldigt ovisst på förhand.


7. Dijon – Lille 2

Det brukar bli jämna matcher när dessa två lag möts. När man möttes i ligan för någon vecka sedan på Lilles hemmaplan vann Lille knappt. Ny jämn match i görningen?


8. Ajax – PSV Eindhoven 1

Det är två lag som dominerar i ligaspelet och radar upp segrar. Ajax är laget med högst nivå men gästerna kan mycket väl störa Ajax om man får till rätt matchbild.

ANNONS:
Expertens systemförslag: