Offensivt Newcastle har passande uppgift

Foto: CRAIG BROUGH / BILDBYRÅN

Det är en Serie B-präglad kupong som känns svårlöst på förhand. Italienska favoriter avgör utdelningen.

• • •

ANNONS: Lämna in expertens 64-raderssystem

SPIKEN

Newcastle

Howe vill spela en offensiv fotboll men man har inte riktigt haft chansen till det med tanke på motståndet Newcastle haft hittills. Norwich på hemmaplan är en utmärkt uppgift för att se hur långt han har kommit i lagbygget.

SKRÄLLEN

Cagliari

Verona ska vara favorit sett till hur laget sett ut men det är inget lag som vinner på beställning. Ettan står just nu i 70% vilket är alldeles för högt. Värde i bortasidan!

• • •

ANNONS: Lämna in expertens 288-raderssystem 

• • •

MATCH FÖR MATCH

1. Leeds – Crystal Palace 1

Leeds kommer från en svag insats borta mot Brighton. Koch saknas fortfarande men landslagsanfallaren Bamford är tillbaka. Palace har Andersen, Ferguson och McArthur borta.


2. Newcastle – Norwich 1

Ritchie och Lascelles är avstängda och missar mötet för Newcastle. Normann och Zimmermann saknas hos gästerna. Nyckelmatch för båda lagen i bottenstriden.


3. Salernitana – Juventus 2

Salernitana ligger sist i tabellen med målskillnaden 11–29 efter 14 matcher. Nu saknar man ett gäng spelare mot ett jagande Juventus. Juve har inte heller imponerat men har en tacksam uppgift här.


4. Hellas Verona – Cagliari 1

Hellas saknar Hongla och Frabotta. Kalinic är osäker till spel. Gästerna har Rog och Ladinetti på skadelistan. Hellas jagar sin sjätte raka seger på hemmaplan i ligan.


5. Motherwell – Dundee United 2

Toppmöte i den skotska ligan. Det är två helt olika spelstilar som möts då Motherwells offensiva fotboll ställs mot försvarsstarka Dundee. Gästerna saknar Smith och McNulty. Crawford missar mötet för Motherwell.


6. Spal 2013 – Lecce 2

Lecce går in till mötet med 13 raka matcher utan förlust. Trots dominans i majoriteten av matcherna har man haft svårt att avgöra, det syns också i statistiken med sju kryss på 14 matcher. Streckas från höger på kupongen.


7. Vicenza – Benevento 2

Giacomelli blev matchvinnare med matchens enda mål när Vicenza bröt sin negativa svit på sex raka matcher utan en seger. Benevento har en bättre trupp och får favoritskapet här.


8. Reggina – Ascoli 1

Möte på den övre halvan av Serie B. Anfallaren Dionisi har stått för mer än en tredjedel av Ascolis mål den här säsongen. Trots svag form hos Reggina så har man en stark defensiv att luta sig mot – öppet!

ANNONS:
Expertens systemförslag: