Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Norrköping får tipset i EL-kvalet – given etta

Foto: JOHAN AXELSSON / BILDBYRÅN

Topptipset 18 juli

Spelstopp: 18.59

1. Norrköping - St.Patrick's A 1

Jakobsen är tillbaka i truppen för Peking. Almqvist saknas fortsatt men i övrigt ser det bra ut. Norrköping har en bred trupp och Gustafsson ser optimistiskt på deras matchande. Given etta!

 

2. Shamrock Rovers - Brann 2

Brann ledde vid två tillfällen i första mötet. Slarv är den främsta anledningen till att man behöver få med sig ett resultat från bortamatchen. Brann visade att man är ett bättre fotbollslag.

 

3. Cracovja K - Dunajska S 1

Cracovia fick med sig 1–1 från bortamötet. Det var jämnt sett till chanser även om Dunajska tilläts äga bollinnehavet. Forwardparet Lopes och Van Amersfoort sticker ut i hemmalaget.

 

4. Lokomotiv Vitebsk - KuPS 1

KuPs har visat fin form i ligan och utmanar om titeln. Sydamerikanska duon Murillo och Rangel blev matchhjältar i första mötet. Deras bortafacit är inte lika vasst. Knapp fördel Vitebsk.

 

5. FC Petrocub - AEK Larnaca 2

Det grinigt och ryckigt spel i Cypern när lagen möttes. Hela nio gula kort delades ut. Larnaca är kvalitetsmässigt ett bättre lag och bör avancera. Räcker med kryss för att gå vidare, vi avstår tvåan.

 

6. FC Cincinatti - DC United 2

Som nykomling till ligan har Cinci haft svårt att etablera sig. Skador på Garza, Alashe, Lamah och McLaughlin hjälper inte. DC har fått dålig utdelning senaste matcherna. Kan det lossna ikväll?

 

7. Portland Timbers - Orlando City 1

Portland har en av seriens största fördelar när man spelar på hemmaplan. Brutalt lång bortaresa för ett formsvagt Orlando. Moutinho är dessutom osäker till spel för gästerna med en höftskada.

 

8. Argentinos Juniors - Colon 2

Vi är inne i kvartsfinalerna av Sudamericana, Sydamerikas motsvarighet på Europa League. Argentinos vann överraskande bortamötet och har 0–1 att gå på. Helt öppet inför andra mötet!

 

Systemförslaget

1. Norrköping–St. Patrick’s A 1 X 2

2. Shamrock Rovers–Brann X 2

3. Cracovia Krakow–Dunajska S 1 X

4. Lokomotiv Vitebsk–KuPS 1 2

5. FC Petrocub–AEK Larnaca X 2

6. FC Cincinnati–DC United 1 2

7. Portland Timbers–Orlando Cty 1

8. Argentinos Juniors–Colón X 2

192 rader