Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Newcastle kan fälla ett guldfirande City

Foto: DAVID KLEIN / BILDBYRÅN

Dagens spik har endast förlorat två av sina 19 hemmamatcher i seriespelet den här säsongen. Kommer ett redan firande City hålla som favorit?

• • •

ANNONS: Här kan du vara med på expertens 432-raderssystem 

ANNONS: Lämna in expertens 64-raderssystem 

SPIKEN

Espanyol

Espanyol toppar tabellen och kommer allt närmare ett avancemang. Laget har vunnit 15 av sina 19 hemmamatcher i ligan.

SKRÄLLEN

Newcastle

Newcastle saknar visserligen flera viktiga spelare men man har gjort några fina insatser på slutet mot bland annat Liverpool.

• • •

ANNONS: Lämna in expertens 288-raderssystem 

• • •

MATCH FÖR MATCH

1. Newcastle – Manchester City 2

City blev klara ligamästare tidigare i veckan och har nu möjligheten att rotera kraftigt i startelvan. Det är alltid farligt att spika ett lag som inte har något att spela för.


2. Braga – Moreirense 1

Braga är utan tvekan det bättre laget men man har fastnat i ingenmansland på fjärdeplatsen då man varken kan avancera eller tappa en placering. Formen är tveksam hos hemmalaget.


3. Pacos Ferreira – Gil Vicente 1

Det är två lag som har kryssat en hel del och med bristande motivation för bägge lagen ligger krysset nära till hands. Pacos är ett bättre lag i grunden.


4. Espanyol – Cartagena 1

Espanyol kommer till mötet med målskillnaden 40-9 på hemmaplan. Cartagena behöver en gnutta tur om man ska kunna bryta igenom Espanyols försvar.


5. Drogheda – St. Patrick’s 2

St. Patricks’s har en fantastisk inbördesstatistik mot just Drogheda. Det är ett motstånd som passar gästerna väl. Drogheda har visat knackig form i ligan trots 7-0-segern senast.


6. Lindome – Utsikten 1

Väldigt jämnt och ovisst på förhand. Det här är en match där man får spela på procenten och se vart det landar när man ska placera ut sina garderingar.


7. Vejle – Odense 2

Lagen har redan ställts mot varandra tre gånger under säsongen och det är Vejle som gått vinnande ur striden. Det har dock varit jämnt och Odense ska förändra taktiken till det här mötet.


8. Kolding – Hobro 1

Det är två lag som visat god form på slutet. Gästerna är obesegrade i fem raka och ser väldigt defensivt starka ut. Tidig gardering på kupongen!

ANNONS:
Expertens systemförslag: