Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Newcastle kan definitivt överraska – gardera här

Foto: SCOTT HEPPELL / REUTERS BILDBYRÅN

Topptipset 12 april

Spelstopp: 18.59

Spelexpert: Jonas Amrouni

1. Leicester - Newcastle 1

Vardy ska vara hundraprocentig till matchen, fast Albrighton saknas forstatt. Leicester under Rodgers har varit briljanta. Newcastle är dock mer desperat i sin kamp om att klara ett nytt kontrakt. Oddset på ettan känns lågt.

Dagens säkra

2. Eskilstuna - Örebro 2

Eskilstuna har verkligen bjudit upp till dans i sina matcher. Totalt nio mål har gjorts i lagets två inledande allsvenska matcher. Örebro har höga aspirationer på säsongen. Efter två raka förluster krävs en seger. Spelarmaterialet finns där.

3. Jönköping - Dalkurd X

Efter en svag inledning från respektive lag är det poäng som gäller. Det är inga framtida topplag baserat på vad vi fått se hittills. Berger fick kliva av tidigt förra matchen för Dalkurd och är ett frågetecken inför. Kryssvarning...

 

4. Nürnberg - Schalke 1

Två underpresterande lag i en jobbig situation. Tränarbytet för Schalke har inte fått önskad effekt. Skadeläget har ljusnat något för Nürnberg vilket syns på deras resultatrad. Sju poäng på tre senaste matcherna. Behöver dessutom vinna!

 

5. Nantes - Lyon 1

Formkurvorna pekar neråt för båda klubbarna. Lyon förlorade inte bara hemma senast utan fick Depay avstängd till det här mötet som lite extra salt i såren. Nantes har fyra raka förluster och är väldigt ojämna. Avstå spel!

 

6. Standard Liege - Anderlecht 1

Standard forcerade fram mot titeln innan Club Brügge tog ner klubben på jorden förra omgången. Det var ren och skär utklassning. Anderlecht har inte varit mycket bättre sedan toppserien började i Belgien med tre raka förluster...

 

7. NAC Breda - Emmen 1

Det är vinna eller försvinna som gäller för NAC. Det återstår bara fem omgångar av serien och man har sju poäng upp till säker mark, där just Emmen ligger. För gästerna är poäng lika viktigt då inte bara NAC jagar, Excelsior och De Graafschap ligger precis bakom. Ångestmötet garderas tidigt!

 

8. Sporting Gijon - Granada 1

Åttan mot tvåan i tabellen, ändå är det Gijon på åttondeplatsen som är favoriter – med all rätt! Hemmalaget har fem segrar på sex senaste. Granada har haft svårt att göra mål sista tiden, nu möter man ett Gijon som satt lås på försvaret.

 

Systemförslaget

1. Leicester–Newcastle 1 2

2. Eskilstuna–Örebro 2

3. Jönköping–Dalkurd 1X2

4. Nürnberg–Schalke 1 2

5. Nantes–Lyon 1 2

6. Stand. Liege–Anderlecht 1 2

7. NAC Breda–Emmen 1 2

8. Sp. Gijon–Granada 1X

192 rader

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!