Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Mourinhos Roma tar ny cupskalp

Nicolo Zaniolo.
Foto: DOMENICO CIPPITELLI/PACIFIC PRESS/SHUTTE / DOMENICO CIPPITELLI/PACIFIC PRESS/SHUTTERSTOCK SHU

Underskattat Arsenal bjuder upp till kamp. 

Storseger att vänta i den italienska cupen.

■ Vi har en trevlig torsdag framför oss med flera matcher från NHL, spanskt cupdrama och stormötet mellan Arsenal och Liverpool. I den engelska matchen håller jag Arsenal väldigt högt. The Gunners fick med sig 0-0 från Anfield trots att Xhaka drog på sig ett rött kort tidigt i matchen. Liverpool ser fantasilösa ut när varken Mané eller Salah spelar. Det går att hitta värde i hemmasidan.

 ■ Dagens bästa spel hämtas från det italienska cupmötet mellan Roma och Lecce. Mourinho är i behov av troféer för att rädda upp säsongen och den italienska cupen är den bästa chansen man har. Lecce lägger stort fokus på ligaspelet då man är med i kampen om uppflyttning. Roma har en större bredd och kan rotera på flera positioner än Lecce utan att det blir någon större skillnad. Jag tror att vi får se en komfortabel hemmaseger och väljer att investera i Roma med handicap -1,5 till oddset 1,97.

Matchlistan

Leksand – Växjö 1

Växjö har fått tillbaka Rosén. Det ger ett stort lyft för deras offensiv. Växjö har haft problem att producera mål på grund av alla skador på deras offensiva nyckelspelare. Målglada Leksand tippas.

Rögle – Luleå 1

Luleå kommer från en tuff match mot Växjö i tisdags som gick till förlängning. Nu får man en lång bortaresa till Skåne där man ställs mot serietvåan Rögle. Trots fin form på gästerna gillas Rögle.

Getafe – Granada 1

Macias saknas för hemmalaget. Granada saknar Arias och Lozano. Sanchez, Soro och Rochina är osäkra till spel. Getafe börjar se allt bättre ut defensivt. Luktar målsnålt, svag etta.

Elche – Real Madrid 2

Real Madrid har chansen att vinna samtliga turneringar den här säsongen och det är ingenting man tar lätt på. Gästerna förväntas ställa en stark elva på benen. Oddset ligger i underkant...

Arsenal – Liverpool 1

Första mötet slutade 0-0 trots att Xhaka drog på sig ett rött kort tidigt i matchen. Avsaknaden av Mane och Salah var stor för Liverpool. Arsenal har fått mersmak efter första mötet, hemmasidan gillas.

Roma – Lecce 1

Roma tog en viktig seger senast mot Cagliari men spelmässigt imponerade inte laget. Lecce förväntas att rotera på flera positioner då ligan ligger i fokus för deras del. Mycket talar för en enkel etta.

Athletic Bilbao – Barcelona 1

Svår bortamatch för Barcelona som haft svårt att få igång målskyttet. Laget föll med flaggan i topp i El Classico men spelet övertygar fortfarande inte. Athletic är väldigt defensivt starka, etta.

Dagens bästa spel

Roma – Lecce: Roma -1,5 handicap

Odds: 1,97

ANNONS: Lämna in expertens spelförslag

Trippeln

1. Roma – Lecce: Roma -1,5 handicap.

Odds: 1,97

2. Athletic Bilbao – Barcelona 1

Odds: 3,40

3. Getafe – Granada under 1,5 mål.

Odds: 2,36

Trippelodds: 15,80

ANNONS: Lämna in expertens trippelförslag här