Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Midtjylland ska ses som klara favoriter – spikbart

Midtjylland mot Vitesse i en träningsmatch förra veckan.Foto: PRO SHOTS PHOTO AGENCY / PRO SHOTS/SIPA USA SIPA USA

Topptipset 12 juli

Spelstopp: 18.59

Dagens bästa

1. Midtjylland - Esbjerg 1

Midtjyllands tränare Andersen ser laget som stora favoriter inför mötet. Av nya tillskotten Paulinho och Kaba kommer endast Paulinho ingå i truppen då Kaba är sargad efter spel med landslaget.

2. Arsenal Tula - Dynamo Moskva 2

Efter alla ekonomiska problem Dynamo fått stå ut med är man tillbaka på banan. Det är en nystart där Joaozinho utmärker sig som stjärnan. Tula är ett av seriens mer offensivt orienterade lag.

 

3. Derry City - U.C.D 1

Derry City är enorma favoriter framför allt tack vare UCD:s dåliga facit i ligaspelet. Derry City har inte direkt imponerat och borde inte stå så lågt. McClean saknas hos hemmalaget.

 

4. Bray Wanderers - Limerick FC X

Bray är något överraskande favoriter till segern. Man saknar en rad spelare och har förlorat fyra av fem senaste. Limerick ligger ovanför i tabellen samtidigt som laget spelat bättre på slutet.

 

5. Shelbourne - Cabinteely FC 1

Toppmöte i irländska division emellan två lag som radade upp fina resultat senaste veckorna. Shelbourne har fyra segrar på fem senaste, får också utgångstipset.

 

6. LA Galaxy - San Jose 1

Alessandrini är långtidsskadad och Pontius är tveksam till spel. Zlatan förväntas starta men även utan Zlatan ska man vara favoriter hemma. San Jose har en bortaseger på hela året.

 

7. DC United - New England 1

DC har Odoi-Atsem, Fisher och Mora på skadelistan. Gästerna har viktige försvararen Mancienne uppsatt som tveksam till spel. Känns öppet på förhand. Rooney avgör för DC?

 

8. Houston Dynamo - LA FC 1

Vanligtvis hemmastarka Houston har avbräck på mittfältet och kuggen i försvaret, Beasley, är osäker till spel. LA har haft en fantastisk säsong tack vare skyttekungen Vela. Skrälläge på tvåan!

 

Systemförslaget

1. FC Midtjylland–Esbjerg 1

2. FC Arsenal Tula–Dynamo Moskva 1 X 2

3. Derry City–U.C.D 1 X 2

4. Bray Wanderers–Limerick FC 1 X 2

5. Shelbourne–Cabinteely FC 1 X 2

6. Los Angeles Galaxy–San Jose 1

7. D.C. United–New England 1 2

8. Houston Dynamo–LA FC 1 2

324 rader