Midtjylland har bra chans i seriepremiären – spikas

Foto: FOTO OLIMPIK/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK / FOTO OLIMPIK/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Med fyra megafavoriter på kupongen är det upplagt för låg utdelning. Ett tips är att gå lite kortare och höja radinsatsen på dagens kupong.

• • •

ANNONS: Lämna in expertens 64-raderssystem 

SPIKEN

Midtjylland

Midtjylland är även i år en av favoriterna till att ta hem guldet inför säsongen. Odense har gjort en del förändringar under sommaren. Bland annat har Andreas Alm kommit in som ny tränare. Jag gillar Midtjyllands chanser i premiären.


SKRÄLLEN

Union

Boca Juniors har en del skadeproblem i truppen och spelade Libertadores i veckan. Det är ingen hemlighet att allt fokus ligger på att ta sig vidare till kvartsfinal i Libertadores. Perfekt läge för Union att möta Boca med andra ord.

■■■

ANNONS: Lämna in expertens 288-raderssystem 

■■■

1. Midtjylland – Odense 1

Midtjylland har varit ett topplag senaste åren och har haft det väldigt lätt för Odense. Senast Odense besegrade Midtjylland var hösten 2019. Cools och Simsir saknas hos hemmalaget. Hyllegaard är tveksam till spel för gästerna.


2. Derry City – Shamrock 2

Derry har flera spelare borta till det här mötet samtidigt som Shamrock får tillbaka några. Inbördesstatistiken talar för ännu en Shamrock-seger men det går att ifrågasätta formen hos gästerna som spelat Champions League i veckan.


3. St.Patricks – Drogheda 1

Senast Drogheda besegrade St.Patricks på bortaplan var 2012. Letar man efter en spik med lite lägre procent än storfavoriterna är St.Patricks en stark idé på kupongen.


4. Dinamo Zagreb – Sl.Belupo 1

Det enda som talar emot regerande mästarna är väl egentligen att det är premiär. Zagreb har också spelat Champions League och reste från Island tidigare i veckan. En sån sak kan påverka insatsen.


5. Osijek – Sibenik 1

Osijek har vunnit fem senaste matcherna inbördes mot Sibenik. Hemmalaget avslutade förra säsongen starkt med en förlust på tio sista matcherna och den kom i cupen. Ska vara klar favorit här!


6. Guadeloupe – Jamaica 2

Jämför man spelartrupperna är det klasskillnad mellan nationerna. Guadeloupe får inrikta sig på försvarsspel och hoppas att Jamaica är ineffektiva när chanserna kommer.


7. Sarmiento – Estudiantes 1

Rincon är borta för hemmalaget. Estudiantes har Gomez uppsatt som osäker till spel. Sarmiento har ett stabilt försvarsspel och bjuder sällan bort mål. Tuff uppgift för Estudiantes på bortaplan.


8. Union – Boca Juniors 1

Blasi, Luna Diale och Machuca saknas hos hemmalaget. Boca har Salvio borta från spel. Gästerna är mitt uppe i ett tufft dubbelmöte mot Atletico Mineiro i Copa Libertadores. Union är svårslagna på hemmaplan.


ANNONS:
Expertens systemförslag: