Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Mer kvalitet i bortalaget – tvåan ett fint skrälldrag

Foto: MAXIM THORE / BILDBYRÅN

En stark hemmafavorit utgör grunden som vi bygger kupongen kring. Flera av topplagen förväntas rotera i startelvorna.

• • •

ANNONS: Här kan du vara med på expertens 432-raderssystem 

ANNONS: Lämna in expertens 64-raderssystem

SPIKEN

Osasuna

Osasuna fick med sig ett kryss borta mot Athletic senast och har stått för några fina insatser på slutet. Passande uppgift mot ett skadedrabbat och oinspirerat Cadiz.

SKRÄLLEN

Gif Sundsvall

Inget av lagen har fått till det spelmässigt under säsongsstarten. Det finns mer kvalité hos gästerna. Högt värde i tvåan!

• • •

ANNONS: Lämna in expertens 288-raderssystem 

• • •

MATCH FÖR MATCH

1. Manchester United – Leicester 2

Det är lite oklart vad United kommer att ställa upp med för lag. Det är ingen vild gissning att Solskjaer kommer rotera kraftigt på grund av det tuffa spelschemat. Motiverat Leicester vinner.


2. Southampton – Crystal Palace 1

Bertrand saknas fortsatt för Saints, Ings och Romeu är frågetecken inför mötet. Palace gjorde jobbet senast mot Sheffield. Southampton har ett bättre lag men har blivit lite för stor favorit här.


3. Öster – GIF Sundsvall

Varken Öster eller Sundsvall har levt upp till de högsta ställda förväntningarna riktigt under säsongsinledningen. Det finns mer spets hos gästerna.


4. Napoli – Udinese 1

Både Koulibaly och Mertens är borta för Napoli, två av deras bästa spelare. Udinese har ingen vidare inbördesstatistik mot Napoli men laget har visat fin form.


5. Levante – Barcelona 2

Nyckelmatch för Barcelona i den täta guldstriden. Det gick inte att få hål på Atletico Madrid, men Levantes försvar är inte en lika stor utmaning för gästerna.


6. Osasuna – Cadiz 1

Det är ingen inspirerande uppgift att åka till Pamplona för Cadiz med tre omgångar kvar. Båda lagen har redan säkrat kontraktet. Skadesituationen hos gästerna är långt ifrån optimal, klar etta.


7. Elche – Alavés 2

Bottenmöte mellan två lag i stort poängbehov. Båda har haft enorma problem med målskyttet under säsongen. Ska man gå på form har Alavés varit det lite bättre laget, öppet.


8. Basel – Lugano 1

Basel har en svag säsong bakom sig sett till förväntningarna men har fortfarande chansen att knipa andra platsen. Jämnare än streckningen föreslår.

ANNONS:
Expertens systemförslag: