Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Med eller utan stjärnorna – PSG ska ha toppchans

Foto: BILDBYRÅN

Det är inte den roligaste fredagskupongen vi sett men det finns ändå potential. 

Några av favoriterna är inte direkt lag som radar upp segrar på beställning. 

Shamrock, Watford och Rennes tycker jag alla är värda att synas.

• • •

ANNONS: Spela expertens 64-raderssystem

SPIKEN

PSG behöver plocka poäng efter den svaga inledningen på ligaspelet. Det är inte säkert att Neymar eller Mbappé startar men även om någon av dessa kommer in i andra halvlek så ska det räcka mot ett skadedrabbat Nimes.

SKRÄLLEN

Rennes saknar N’Zonzi som betyder otroligt mycket för deras mittfält. Dessutom saknas flera potentiella startspelare hos gästerna på grund av skador. Dijon har också några avbräck men Rennes har inte den bredden att man bara kan åka till Dijon och vinna när spelare saknas.

• • •

ANNONS: Spela expertens 288-raderssystem 

• • •

MATCH FÖR MATCH

1. Gais – Norrby X

Norrby får klara sig utan avstängde Pekalski. Han betyder mycket för deras spel. Gais har visat fin form på slutet men här ska man försöka bryta ner ett kompakt Norrby som gärna ligger lågt.

2. Akropolis – Eskilstuna 1

Akropolis har kryssat alldeles för mycket för deras eget bästa. I många fall har man varit det bättre laget men tappat in ett eller två onödiga mål. Nu möter man ett formtoppat Eskilstuna. Avslag!

3. Umeå – Trelleborg 2

Ajeti kommer inte till spel för Umeå och gästerna har Dhaini borta från spel. Det är väldigt svårt att spela på Umeås matta, speciellt när väderförhållandena blir sämre. Utgångstvåa på tipset.

4. Derby – Watford 1

Watford har tappat Deloufeu, Janmaat och Welbeck under uppehållet. På skadelistan har man Capoue, Deeney, Gray, Hughes, Masina och Success. Skadeläget talar för Derby-seger.

5. Dijon – Rennes 1

Skador och avstängningar präglar det här mötet. Rennes har N’Zonzi och Da Silva avstängda, två nyckelspelare. Lägg till att man har fem spelare på skadelistan. Dijon saknar Benzia och Assale.

6. Nimes – Paris SG 2

Nimes saknar hela sju spelare och man kommer knappast chansa med någon mot det här motståndet. Di Maria och Kurzawa är avstängda. Både Neymar och Mbappé visade storform i veckan.

7. Shamrock – Derry City 1

Serieledarna Shamrock är ännu obesegrade i serien. Derry är dock försvarsstarkt och släpper till väldigt lite mål.

8. Brescia – Lecce 1

Lecce har inlett ligaspelet bättre både resultatmässigt och sett till spelet, men rent historiskt är det enorm fördel att ha hemmaplan när dessa två lag möts.

ANNONS:
Expertens systemförslag: