Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Löjligt lågt streckad tvåa – skrällen är klart spelvärd

Foto: JESSICA GOW /TT / TT NYHETSBYRÅN

Flera understreckade bortalag har bra chans att dra upp utdelningen på dagens kupong. Wolves, AIK och Kalmar ser jag med goda möjligheter att skrälla.

• • •

ANNONS: Spela expertens 288-raderssystem 

SPIKEN

Manchester City

Sett till hur lagen spelat tycker jag City sett bättre ut även om resultaten inte speglar det under inledningen av säsongen. Mervärde i streckningen på ettan!

SKRÄLLEN

Sirius

Malmö är med all rätt favorit men streckningen på tvåan är löjligt låg. Sirius har tillräckligt med spets för att kunna störa topplagen, det har man visat tidigare under säsongen.

• • •

MATCH FÖR MATCH

1. Man City – Liverpool 1

Aguero, Fernandinho och Mendy saknas hos hemmalaget. Liverpool har Fabinho, Oxlade-Chamberlain och Van Dijk borta från spel. Thiago är tveksam inför matchen.

2. Arsenal – Aston Villa 1

Arsenal kommer stärkta från vinsten mot United förra helgen. Återigen visade man upp en solid defensiv. Aston Villa har inte alls sett lika bra ut i sina senaste matcher mot Leeds och Saints.

3. Leicester – Wolverhampton 2

När lagen möttes förra säsongen slutade båda matcherna 0-0. Leicester saknar Amartey, Castagne, Ndidi, Pereira och Soyuncu. Wolves passar Leicester spelstil väldigt illa.

4. Djurgården – AIK 2

IK kommer från nio raka matcher utan förlust. Förstärkningarna under sommarens transferfönster har gett önskat resultat. Anmärkningsvärt att Djurgården är så pass stor favorit utan publik.

5. Varberg – Hammarby 2

Hammarby stod för en något sämre insats senast mot Häcken men överlag har laget visat fin form under hösten. Varberg däremot har tappat totalt och är utan seger i sina åtta senaste matcher.

6. Helsingborg – IFK Göteborg X

Ångestmöte för två klubbar som inför säsongen förväntades placera sig betydligt högre upp i tabellen. Nerver kommer prägla tillställningen. Gästerna har Calisir avstängd. Utgångskryss.

7. Örebro – Kalmar 2

Kalmar hämtade upp 0-2 till 2-2 mot Sirius förra omgången. Poäng är en absolut nödvändighet om man ska hålla sig kvar. Örebro har ingenting att spela för.

8. Malmö FF – Sirius 1

Malmö är och ska vara klar favorit. Formen har varit sviktande på slutet och med tränaren borta till det här mötet finns det vissa frågetecken. Sirius har Lukas Jonsson avstängd. Svag etta.

ANNONS:
Expertens systemförslag: