Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Liverpool en bra favorit mot ett sargat Chelsea

Jürgen Klopp, tränare i Liverpool. Foto: VIA WWW.IMAGO-IMAGES.DE / IMAGO IMAGES / XINHUA WWW.IMAGO-IMAGES.DE

Topptipset 14 augusti

Spelstopp: 18.59

1. Liverpool - Chelsea 1

En glorifierad träningsmatch kallar vissa det. Andra säger att det är årets första titelchans. Liverpool saknar Clyne och Alisson. Chelsea har en lång skadelista. Willian är tveksam till spel bland annat.

 

2. Eskilstuna Utd - Djurgården 1

DIF kommer in till mötet med svag form. Gunnarsdottir missar matchen medan Sundlöv, Van den Bulk och Malherbe är uppsatta som tveksamma till spel. Eskilstuna är svåra att möta hemma.

 

3. KIF Örebro - Kopparberg/Göteborg 2

Toppmöte i Allsvenskan då Örebro tar emot Göteborg. När lagen möttes för några veckor sedan slutade det 0-0 i Göteborg. Örebros starka defensiv går att tillskriva landslagsaktuella Kullberg.

 

4. Kristianstad - Växjö 2

Kristianstad saknade både Rybrink och Carlsson i backlinjen förra omgången. Sett till lagens form är det anmärkningsvärt att Kristianstad är så pass stora favoriter. Fint värde i Växjö-sidan.

 

5. Piteå IF - Vittsjö 2

Vittsjö ligger tvåa i tabellen och är obesegrade i sina fyra senaste matcher. Där har man bland annat mött Rosengård. Håll ögonen på De Jongh hos gästerna som gör en fantastisk säsong.

 

6. Kristiansund - Bodö/Glimt 2

Gästerna har sin förstamålvakt Friedrich avstängd. Utöver det finns det inget mycket negativt att säga om Bodö för stunden. Sex segrar på sju senaste matcherna! Utgångstipset blir tvåan.

 

7. Stabaek - Vålerengen 1

Stabaek slåss i botten av tabellen med en formkurva som pekar neråt. Stabaek har ett fint inbördesfacit mot Vålerengen att gå på inför mötet. Båda lagen har varit svaga defensivt – öppet!

 

8. Viking Stavanger - Sarpsborg X

Viking har i dagarna plockat in mittfältaren Lökberg från Brann. Han förväntas gå direkt in i laget. Det är två av series formsvagaste lag som möts. Båda har segerlösa sviter på fem matcher.

 

Systemförslaget

1. Liverpool–Chelsea 1

2. Eskilstuna United–Djurgården 1 2

3. Kif Örebro–Kopparberg/Göteborg 1 2

4. Kristianstad–Växjö 1 2

5. Piteå IF–Vittsjö 1 2

6. Kristiansund–Bodö/Glimt 1 2

7. Stabaek–Vålerengen 1 2

8. Viking Stavanger–Sarpsborg 1 X

128 rader