Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Liverpool är laget att fälla för bra utdelning

Foto: CATHERINE IVILL / REUTERS / BILDBYRÅN

Det brukar alltid bli bra omsättning på lördagarna då Topptipset synkas med stryket. 

Liverpool må vara en spik på stryket för mig men på topptipset ser jag värdet i att jaga större vinster då det är lättare att ha råd med några extra tecken. 

• • •

ANNONS: Spela expertens 64-raderssystem 

SPIKEN

Vill man jaga hög utdelning på topptipset då det är så få matcher måste Liverpool sorteras bort. En fullgod ersättare är Cardiff som möter ett Middlesbrough där målskyttet varit ett problem under säsongsinledningen. Gästerna saknar dessutom viktige Ashley Fletcher.

SKRÄLLEN

Blackburn drar det mesta av spelet men Coventry har fått tillbaka några spelare och såg bättre ut i veckans ligamatch mot Swansea.

• • •

ANNONS: Spela expertens 216-raderssystem 

• • •

MATCH FÖR MATCH

1. Manchester United – Chelsea 2

Cavani ser ut att kunna få göra sin efterlängtade debut för United. Martial är fortfarande avstängd och det är tveksamt om Maguire eller Greenwood kommer kunna spela. Värde i tvåan.

2. Liverpool – Sheffield United 1

Efter två sämre insatser i ligan fick vi se ett piggt Liverpool i veckans CL. Salah byttes ut tidigt med den här matchen i åtanke. Sheffield saknar bland andra Fleck, Mousset och O’Connell.

3. Fulham – Crystal Palace 2

Fulham tog säsongens första poäng senast mot Sheffield. Nu saknar man Tete, Andersen, Kongolo och Onomah. Palace får tillbaka Van Aanholt men saknar fortsatt McCarthy och Jordan Ayew.

4. Cardiff – Middlesbrough 1

Vassell och Cunningham återfinns på Cardiffs skadelista. Bennett och Osei-Tutu är tveksamma till spel. Gästerna har Hall och Fletcher skadade. Assombalonga är ett frågetecken inför.

5. Bristol City – Swansea 1

Båda lagen kommer från mindre bra resultat i veckan efter att man imponerat under säsongsinledningen. Bristol City har Baker skadad och Williams osäker till spel. Byers saknas i Swansea.

6. Coventry – Blackburn X

Jämnt på förhand. Coventrys skadelista har kortats ner medan Blackburns har förlängts. Gästerna har Dack, Travis, Bennett, Rothwell och Williams borta. Jobello och Hilssner är osäkra för Coventry.

7. Huddersfield – Preston 2

Huddersfield har fått tillbaka fem spelare senaste veckan från skador och avstängningar. Ward, Elphick och Edmonds-Green blir borta ytterligare en tid. Preston saknar Moult och Fisher.

8. Stoke – Brentford 2

Gästernas Ivan Toney siktar på att göra mål för femte matchen i rad. Han har gjort två mål i tre raka matcher! Brentford har Marcondes, Norgaard och Balcombe uppsatta som frågetecken.

ANNONS:
Expertens systemförslag: