Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Leicester är spiken mot segt Newcastle

Foto: RICHARD CALVER/SHUTTERSTOCK / RICHARD CALVER/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Leicester blir mitt första tecken på söndagens kupong. Laget har imponerat på bortaplan och skadeläget är näst intill optimalt. Samtliga storlag i Serie A har sett svajiga ut och vi kan mycket väl få se några skrällar.

• • •

ANNONS: Spela expertens 288-raderssystem 

SPIKEN

Leicester

Newcastle är ett motstånd som passar Leicester utmärkt. Bristen på fart i backlinjen kommer bli ett problem för hemmalaget.

SKRÄLLEN

Benevento

När både Hernandez och Zlatan saknas försämras Milans offensiv avsevärt. Med Beneventos nuvarande form har man goda chanser att plocka poäng!

MATCH FÖR MATCH

1. Newcastle – Leicester 2

Mittbacken Soyunca är på väg tillbaka i spel men förväntas inte vara spelklar här, Pereira befinner sig fortsatt på skadelistan. Newcastle saknar viktige Saint-Maximin. Klar fördel Leicester.

2. Benevento – Milan 2

Caldirola, Falque och Maggio missar matchen för Benevento. Milan har nyckelspelarna Ibrahimovic, Hernandez och Bennacer borta. Benvento har bara förlorat en av sina sju senaste matcher.

3. Juventus – Udinese 1

Cuadrado är avstängd för Juventus. Udinese har en handfull spelare borta med skador och avstängningar. Gästerna har imponerat och Juve behöver höja sig om man ska lyckas vinna här.

4. Roma – Sampdoria 1

Pedro och Zaniolo saknas i Romas offensiv, men det är försvarsspelet som varit problemet. Nu möter man ett offensivt starkt Sampdoria. Jag vågar utlova mål i det här mötet! Roma tippas.

5. Fiorentina – Bologna 1

Bologna har hela sex spelare borta där namn som Santander och Skov Olsen sticker ut. Biraghi är avstängd för Fiorentina. Kan La Viola återupprepa insatsen från senast ska man vinna.

6. Genoa – Lazio 2

Det är två skadedrabbade lag som möts. Sturaro och Zapata saknas bland annat hos hemmalaget. Lazio har spelat upp sig på slutet och kommer från två bra insatser mot Milan och Napoli - tvåa!

7. Parma – Torino X

Det är två lag som kommer in till mötet med svag form. Båda har underprestera sett till förväntningarna inför säsongen. Mihaila och Caviglia är borta för Parma. Torino saknar Ansaldi och Baselli.

8. Spezia – Hellas Verona 2

Det är två reservbetonade elvor som möts då skador spökar. Med 14 insläppta mål har Verona den tredje bästa defensiven i serien bakom Juventus och Napoli. Utgångstvåa.

ANNONS:
Expertens systemförslag: