Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Leeds kan vara den roliga skrällen

Foto: SIMON DAVIES/PROSPORTS/SHUTTERSTOCK / SIMON DAVIES/PROSPORTS/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Någon av storklubbarna behöver tappa poäng för att det ska bli bra utdelning på åtta rätt. Många kommer välja att gardera United men värdespelet finner jag i match två där ett växande Leeds har ett utmärkt slagläge. United ser jag istället som en tänkbar spik till under 50%.

• • •

ANNONS: Spela expertens 324-raderssystem 

SPIKEN

Manchester City

Fulhams defensiv kommer inte att hålla mot City. Nu när man börjat få i gång målproduktionen igen räknar jag med en storseger.

SKRÄLLEN

Leeds

Leeds har hållit nollan mot Arsenal och Everton. Det är något för Bielsas mannar att bygga vidare på. Chelsea har visserligen radat upp bra resultat men jag tycker fortfarande inte det ser klockrent ut spelmässigt.

MATCH FÖR MATCH

1. West Ham – Manchester United 2

West Ham ligger femma i tabellen och tog sin tredje raka seger i veckan. Framöver blir spelschemat svårare och det börjar här. Rashford och Shaw är osäkra till spel för gästerna. Klar tvåa.

2. Chelsea – Leeds 2

Chelsea hade svårt att skapa något mot Tottenham. Nu när spelschemat blir tuffare för Chelsea kommer truppen att testas. Leeds har imponerat i sina två senaste matcher.

3. Manchester City – Fulham 1

Aguero är tveksam till spel men utöver det har City en skadefri trupp. Fulham får klara sig utan Onomah, Kongolo och Tete. Citys formkurva har pekat spikrakt uppåt sista veckorna. Ettan känns given.

4. Brentford – Blackburn 1

Blackburn har visat god form på slutet men skadorna börjar hinna ikapp gästerna. Hela åtta spelare saknas till det här mötet. Brentford kommer från tre raka segrar och får tipset.

5. Huddersfield – QPR 2

QPR förtjänade mer i bägge matcherna mot Brentford och Bristol City. Det finns inte riktigt den där spetsen för att avgöra jämna tillställningarna. Mot ett försvarssvagt Huddersfield tippas QPR

6. Stoke – Middlesbrough 1

Allen, Gunn och Davies missar mötet för Stoke. Boro har Browne, Fletcher och Hall borta från spel. Warnocks cyniska fotboll har givit resultat för Boro. Stokes form gör ändå att jag landar i ettan.

7. Bristol City – Birmingham 1

Bristols förmåga att vinna matcher som står och väger är något som kan bära långt den här säsongen.

8. Millwall – Derby X

Millwall saknar Bennet, Mahoney, Mitchell och Zohore. Cooper är uppsatt som ett frågetecken. Hemmalaget har kryssat fem av sina sex senaste matcher och Derby kommer från två oavgjorda.

ANNONS:
Expertens systemförslag: