Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Låg procent på tvåan ger skyhögt spelvärde

Foto: PAUL BURROWS / BILDBYRÅN

En på förhand hemmabetonad kupong där det kan vara läge att dra ner radantalet och höja radinsatsen.

• • •

ANNONS: Lämna in expertens 64-raderssystem 

SPIKEN

Lens

Lens ligger fyra i tabellen och det är framför allt genom deras fina hemmaspel. Efter en knackig inledning på säsongen har man kommit igång på allvar.

SKRÄLLEN

Nottingham

West Bromwich är det bättre laget och med Colback borta tappar Nottingham mycket på mittfältet, men vi har upprepade gånger sett WBA misslyckas med att översätta sitt spelövertag till segrar den här säsongen. Högt spelvärde i tvåan till låg procent.

• • •

ANNONS: Lämna in expertens 288-raderssystem 

• • •

MATCH FÖR MATCH

1. West Bromwich – Nottingham 1

Det är ett försvagat Nottingham som tar sig an WBA. Colback är avstängd medan Ely, Mbe Soh och Osei-Tutu återfinns på skadelistan. WBA ligger fortfarande trea i tabellen men det är åtta poäng upp till direktplatserna nu.


2. Athletic Bilbao – Granada 1

Försvaret såg bättre ut när Martinez var tillbaka från avstängning senast för Athletic. Granada saknar avstängde Monchu och har Diaz, Duarte, Ruiz och Milla på skadelistan. Streckas från vänster.


3. Lens – Angers 1

Lens har endast förlorat en hemmamatch i ligaspelet. Machado, Said och Kalimuendo saknas för hemmalaget. Angers får klara sig utan Bamba, Brahimi, Ould Khaled och Bernardoni.


4. Cagliari – Salernitana 1

Rog, Ladinetti och Ceter Valencia är några av namn som saknas för Cagliari. Salernitana har Russo, Veseli och Ruggeri borta från spel. Cagliari har mer spets framåt och ska vara klar favorit.


5. Stuttgart – Mainz 2

Kalajdzic targetspel i offensiven har lämnat ett enormt tomrum bakom sig. Stuttgart har inte lyckats ersätta den gänglige anfallaren efter att han blev skadad. Mainz saknar St. Juste, Tauer och Lucoqui.


6. NEC Nijmegen – Cambuur 1

Noterbart att det kommer saknas publik på arenan vilket tar bort en stor del av NEC:s hemmafördel. Tol och Maulun missar matchen för Cambuur. Tidig garderingsmatch!


7. Moreirense – Gil Vicente X

Frimpong, Galego och Pablo saknas hos bottenlaget Moreirense. Det är två lag som haft problem med målproduktionen framåt. Krysset ligger nära till hands.


8. Waterford – U.C.D. 1

Final i kvalspelet där UCD kommer från division under. Gästerna kommer in till mötet med bättre form men jämför man spelartrupperna förväntas Waterford vinna det här relativt komfortabelt.

ANNONS:
Expertens systemförslag: