Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Juventus överlägset – är den givna spiken

Foto: MASSIMO PINCA / BILDBYRÅN

Med Juventus med på kupongen behöver lag som United, PSG eller Barcelona falla för att det ska bli någon utdelning värd att tala om. 

Nottingham har varit en besvikelse hittills under säsongen, Bournemouth är en bra spik att luta sig mot.

• • •

ANNONS: Spela expertens 64-raderssystem

SPIKEN

Juventus

Ferencvaros får inrikta sig på försvar i det här mötet, något som laget inte är speciellt vant vid i sin inhemska liga. Juve ska bara städa av ungrarna på hemmaplan.

SKRÄLLEN

Dynamo Kiev

Barcelona har inte fått spelet att stämma sedan Koeman tog över. Dynamo Kiev var ytterst nära att få med sig poäng i Barcelona och nu saknas Messi.

• • •

ANNONS: Spela expertens 216-raderssystem 

• • •

1. Paris SG – Leipzig 1

En förlust här för PSG skulle troligtvis innebära att man missar avancemang i gruppen. Neymar förväntas vara tillbaka efter frånvaro. Icardi och Kimpembe missar mötet.

2. Manchester United – Basaksehir 1

United förlorade bortamötet efter en riktigt svag insats. Höjer man sig och gör en godkänd insats så ska det räcka till seger. Gästerna saknar Aleksic, Caicara och Gunok.

3. Dynamo Kiev – Barcelona 2

Kiev var inte långt ifrån att få med sig poäng i bortamötet mot Barcelona. Spelet knackar för gästerna samtidigt som Messi, Busquets, Umtiti och De Jong är några namn som missar mötet.

4. Lazio – Zenit 1

Zenit fick ett bortdömt mål i slutminuterna som kostade laget segern i Ryssland. Lazio var överlag det bättre laget i andra halvlek. Azmoun är uppsatt som ett frågetecken för Zenit.

5. Juventus – Ferencvaros 1

Juventus vann enkelt när lagen möttes tidigare i gruppen. Ferencvaros har helt enkelt inte spelarmaterialet för att kunna utmana lagen i Champions League. Ramsey är tveksam till spel.

6. Dortmund – Club Brügge 1

Dortmund har Schmelzer och Zagadou på skadelistan. Delaney är tveksam till spel. Belgarna får klara sig utan Mitrovic och Sobol. Dortmund ska vinna enkelt om man kommer upp i normal nivå.

7. Preston – Blackburn 2

Preston vann i helgen men trots en man mer hade man svårt att etablera något spelövertag. Blackburn gjorde en bättre insats även om det bara räckte till en poäng. Det känns vidöppet på förhand.

8. Bournemouth – Nottingham 1

Joshua King är sjuk och bedöms inte hinna bli spelklar. I övrigt är det samma lag för Bournemouth som radat upp sju mål framåt i sina två senaste segrar. Nottingham såg återigen svaga senast.

ANNONS:
Expertens systemförslag: