Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Juventus blir för starkt på hemmaplan – spik

Foto: WWW.IMAGEPHOTOAGENCY.IT / IMAGO/GRIBAUDI/IMAGEPHOTO/IBL IMAGO SPORTFOTODIENS

Topptipset 7 december

Spelstopp: 20.29

Spelexpert: Jonas Amrouni

Dagens säkra

1. Juventus – Inter 1

Juventus ser ännu en gång ut att jogga hem ligan i en sådan där turinsk lunkstil bara Juve kan vinna ligan med. Gästerna har Nainggolan tillbaka i träning men tveksamt ifall han får 90 minuter. Juve är för starka hemma. 

 

2. Werder Br. – Düsseldorf 1

Det är två skadedrabbade klubbar som möts under fredagen i Bundesliga. Düsseldorf har inte mindre än sju spelare på skadelistan medan Bremen har nio, samt mittbacken Moisander avstängd. Bredden hos Werder avgör, etta.

 

3. Leganes – Getafe 1

Det är lätt att stirra sig blind på tabellplaceringen här. Faktum är att det bara skiljer fyra poäng lagen emellan och Leganes kommer till matchen med tre raka segrar i ryggen. Vänsterbacken Silva är avstängd hos hemmalaget.

 

4. Monaco - Nice lottas

Matchen är uppskjuten med lottningsfördelningen 6-5-5

 

5. West Bromwich – Aston Villa X

Seriens kanske två formstarkaste lag slåss om enormt viktiga poäng i den täta toppstriden i The Championship. WBA har bättre spets på sina stjärnor men Villas svit på fyra vinster och en oavgjort skojar man inte bort.

 

6. PSV Eindhoven – Excelsior 1

PSV åkte på säsongens första förlust i ligan förra omgången. En stark andra halvlek räckte inte för att rädda upp situationen. Excelsior tappade 3-0-ledning hemma mot Utrecht förra omgången och har generellt haft svårt mot topplagen.

 

7. W.-Beveren – Club Brugge 2

Brugge har satsat mycket på unga förmågor inför den här säsongen och det speglar sig i deras insatser. Man har varit väldigt ojämna, ena stunden kryssar man borta mot Dortmund för att sedan förlora hemma mot Zulte…

 

8. Porto - Portimon. 1

Serieledaren Porto har tio(!) raka segrar i ryggen när man tar emot mittenlaget Portimonense. Gästerna har överpresterat hittills med målsättningen att hålla sig kvar. Tacksam uppgift för storklubben. 

 

Systemförslaget

1. Juventus – Inter 1

2. W.Bremen – Düsseldorf 1

3. Leganes – Getafe 1 2

4. Monaco – Nice 1X2

5. West Bromwich – Aston Villa 1X2

6. PSV Eindhoven – Excelsior 1

7. W.Beveren – Cl.Brugge 2

8. Porto – Portimon. 1

18 rader