Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

J-Södra har fin form och får tipset – men gardera

Foto: DANIEL MALMBERG / JKPG SPORTS PHOTO AGENCY

Topptipset 16 juli

Spelstopp: 18.59

1. Västerås - Jönköping Södra 2

Gästernas tränare hyllade Västerås som seriens bästa kontringslag bakom Varberg. Det talar för att matchplanen blir att ligga på rätt sida för Jönköpings del. Fin form på gästerna, tvåan spelas.

 

2. Röda Stjärnan - Suduva 1

Det är en avsevärd skillnad emellan att möta Röda Stjärnan på hemmaplan och bortaplan. Det blev bättre senast när Canas och Pavkov kom in med dryga 20 minuter kvar. Allting talar för ettan.

 

3. Valletta - Dudelange 2

Dudelange dominerade första mötet och tog en ledning med 2–0 innan allt föll samman inom loppet av sex minuter. Valletta har mittfältaren Muscat avstängd efter det första mötet.

 

4. Feronikeli - The New Saints 2

En händelsefattig första halvlek följdes upp av en målexplosion sista kvarten av matchen. Saints var strået vassare sett över 90 minuter men tappade in två mål i slutet. Behöver vinna för avancemang.

 

5. Saburtalo - Sheriff 1

Sheriff var favorittippat av samtliga i första mötet. Laget fanns att spela till runt 1.30 innan matchen. Saburtalo fick matchen precis dit man ville och kunde vunnit med mer än bara 0–3.

 

6. HB Torshavn - HJK Helsingfors 2

HJK är en nivå över Torshavn och säkrade mer eller mindre avancemanget i första mötet. Obilor är avstängd efter sitt röda kort i första mötet. Lappalainen utmärkte sig med två mål förra veckan.

 

7. KI Klaksvik - Vilniaus Rit. 1

Första mötet var en chansfattig historia med lågt tempo där inget av lagen ville ta några risker. Klasvik utmärkte sig tillräckligt för att få förhandstipset i returen men stark kryssvarning.

 

8. OFK Titograd - CSKA Sofia 2

Säsongen har dragit igång för CSKA medan Titograd har ytterligare några veckor kvar. Det syntes i förra matchen. CSKA var bättre på allt och vann välförtjänt med 4–0, roteras det i elvan?

 

Systemförslaget

1. Västerås–Jönköping Södra X 2

2. Röda Stjärnan–Suduva 1

3. Valletta–Dudelange X 2

4. Feronikel–The New Saints 1 2

5. Sabu Tblisi–Sheriff Tiraspol 1 2

6. HB Torshavn–HJK Helsingfors X 2

7. KI Klaksvik–Vilniaus Rite 1 X

8. OFK Titograd–CSKA Sofia X 2

128 rader