Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Huesca har toppchans – blir spiken på tipset

Foto: IRINA R HIPOLITO/SHUTTERSTOCK / IRINA R HIPOLITO/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Jag tar ställning redan i match ett genom att chansspika ettan. Huesca står inför en passande uppgift på hemmaplan. Det öppnar dessutom upp resten av kupongen och ger möjlighet till att gardera favoriter som Celtic och West Ham.

• • •

ANNONS: Lämna in expertens 288-raderssystem 

SPIKEN

Huesca

Betis har inte rosat marknaden i bortaspelet den här säsongen och saknar flera av sina nyckelspelare till det här mötet.

SKRÄLLEN

Waasland Beveren

Ett skadedrabbat Standard utmärker sig inte från mängden i den belgiska ligan. Det är svårköpt med en så stor favorit i vad som förväntas vara ett jämnt möte.

MATCH FÖR MATCH

1. Huesca – Real Betis 1

Betis har drabbats hårt av Corona. En redan skadedrabbad trupp har försvagats avsevärt. Dessutom är Rodriguez avstängd. Huesca kommer inte få en bättre chans till poäng.

2. Spezia – Sampdoria 2

Spezias enda mål med den här säsongen är att klara kontraktet. Laget skrällde borta mot Napoli senast, men det var knappast välförtjänt. Nu saknar Spezie hela nio spelare till det här mötet.

3. Stockport – West Ham 2

Det skiljer hela tre divisioner mellan lagen och oddsen har redan börjat sjunka på West Ham då man förväntas mönstra en stark elva. Stockport har gått okej i sin serie - klasskillnad!

4. Celtic – Hibernian 1

Bitton är avstängd efter det röda kortet i Old Firm. Forrest saknas med en skada, Julien är tveksam till spel. Gästerna har Allan, Mackie och Magennis borta från spel. Ska vara en komfortabel etta.

5. Standard Liege – Waasland Beveren 2

Standard har underpresterat kraftigt den här säsongen. Laget har varit väldigt skadedrabbat och saknar flera spelare till det här mötet. Det skiljer bara sex poäng i tabellen mellan lagen.

6. Eintracht Braunschweig – Fortuna Düsseldorf 2

Två lag med hela skilda formkurvor. Dusseldorf radar upp segrar, men grundkapaciteten hos hemmalaget är ändå tillräckligt bra för att förtjäna ett tecken.

7. Caen – Toulouse 2

Toulouse har endast förlorat en av sina 15 senaste matcher. Caen sliter med försvarsspelet och har enorma problem att hålla nollan.

8. Sabadell – CD Lugo X

Sabadell imponerar defensivt. Laget är obesegrade på fulltid i sina sju senaste matcher och släpper knappt till några mål bakåt. 1X ska räcka långt på kupongen.

ANNONS:
Expertens systemförslag: